2777
2789

برای من علایم هام عوارض دارو بود

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من علایم هام عوارض دارو بود

ماما بهم گفت تا ده روز علائم حاملگی داری ولی حامله نیستی گفت بیست روز صبر کن

خوب من از کجا بدونم حاملم یا نه

چطوری بیست روز صبر کنم 

میشه زودتر بفهمیم هستیم یا نه؟ عجله دارم

ماما بهم گفت تا ده روز علائم حاملگی داری ولی حامله نیستی گفت بیست روز صبر کن خوب من از کجا بدونم حا ...

پریودی باید بگذره بعدش بیبی چک بزنی

کی پریود میشی ؟

در اصل باید ۱۵ روز بگذره تا جنین تو آزمایش نشون بده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حتی اگه پریودام نامنظم باشه بازم پریود میشم؟

بله عزیزم hcg باعث آزادسازی تخمک میشه اگر لقاح صورت بگیره حامله میشی و اگر نه تخمک دفع میشه و پریود میشی ولی همین عجول بودن باعث استرس میشه و استرس بزرگترین دشمن برای باردار سدنه من خودم تجربه کردم پس بیخیال باش ان شاالله خدا خودش کمکت میکنه

تیکر تولد گل دخترمه😍
پریودی باید بگذره بعدش بیبی چک بزنی کی پریود میشی ؟ در اصل باید ۱۵ روز بگذره تا جنین تو آزمایش نشو ...

دوازدهم یعنی ۹ روز دیگه باید پریود بشم ولی پریودام خیلی نامنظمه نمیدونم بشم یا نه

بله عزیزم hcg باعث آزادسازی تخمک میشه اگر لقاح صورت بگیره حامله میشی و اگر نه تخمک دفع میشه و پریود ...

درسته عزیزم فوق العاده استرسی ام

بخاطر همین استرسا تقریبا میدونم حامله نمیشم

دوازدهم یعنی ۹ روز دیگه باید پریود بشم ولی پریودام خیلی نامنظمه نمیدونم بشم یا نه

قرص خوردی اگه قرار بر پریود باشه سر موقع میشی اگه باردار باشی نمیشی