2777
2789
عنوان

درددلهای یک زن متاهل

371 بازدید | 22 پست

گاهی وقتها خوشحال میشم که بچه ام دختر هسش گاهی وقتها هم ناراحت هی با خودم میگم یعنی دخترمم مثل من میشه؟ مثل مادرش که مجبوره در مقابل عقایدشم کوتاه بیاد و سکوت کنه وقتی شوهرش به عقایدش توهین میکنه یا اگه خونه دار بشه همسرش مثل همسر من اونو بی سواد و بی خبر از جامعه میدونه چون فقط خانه دار هسش؟ زن هایی مثل من خیلی مظلومن چون محکومن به جرم اینکه زن هستن و باید زندگیشون رو حفظ کنن باید در مقابل همه چیز کوتاه بیان روزی که فهمیدم شوهرم مخفیانه اینستا داره و اولش گفتم حداقل فقط فالوورهای زن و دخترت ررو پاک کن تو چشمام نگاه کرد و گف پاک نمیکنم اگه خوشت نمیاد برو از زندگیم و بازم کوتاه اومدم یا الان که هر روز هر روز به محرم و عزادارهای امام حسین توهین میکنه و مسخره میکنه و هر روز یه استوری میزاره در این مورد با اینکه بارها باهاش حرف زدم که به عقاید هم احترام بزاریم بازم انگار نه انگار از سکوتم و کوتاه اومدنم سواستفاده میکنه و تو روی من به ائمه توهین میکنه فوش میده خیلی خسته ام کاش موقع ازدواج تز روشنفکری برنمیداشتم و نمیگفتم مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بی احترامی و توهین توزندگی مشترک خیلی سخته 

اما شما جکار به عقاید ش داری بزار توهین کنه 

هر جی بیشتر بگی بهش بیشتر لج مبکنه

وقتی مجبوری باهاش زندکی کنی پس نخواه تغییرش بدی خودت تغییر کن

واقعا بی احترامی و توهین توزندگی مشترک خیلی سخته  اما شما جکار به عقاید ش داری بزار توهین کنه& ...

به عقاید اون کاری نداره بنده خدا 

ولی عقایدخودشو که ادم نمیتونه ببینه شوهرش مستقیم توهین و بی احترامی کنه

خدابهت صبر بده استارتر 

همسرتم به راه راست هدایت بشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا بی احترامی و توهین توزندگی مشترک خیلی سخته  اما شما جکار به عقاید ش داری بزار توهین کنه& ...

من خیلی وقته دیگه سکوت میکنم ولی اون وقیح تر میشه بیشتر توهین میکنه توکل به خدا کاش خدا بهم صبر بیشتری بده از جنس صبر حضرت فاطمه زهرا

به عقاید اون کاری نداره بنده خدا  ولی عقایدخودشو که ادم نمیتونه ببینه شوهرش مستقیم توهین و بی ...

تاپیک قبلی باهاش صحبت کردم شوهرش لجبازه 

با ادم لجباز هر چی بحث کنی اون بیشتر پیروز میشه 

تنها راهش کم محلی هست