گاهی وقتها خوشحال میشم که بچه ام دختر هسش گاهی وقتها هم ناراحت هی با خودم میگم یعنی دخترمم مثل من میشه؟ مثل مادرش که مجبوره در مقابل عقایدشم کوتاه بیاد و سکوت کنه وقتی شوهرش به عقایدش توهین میکنه یا اگه خونه دار بشه همسرش مثل همسر من اونو بی سواد و بی خبر از جامعه میدونه چون فقط خانه دار هسش؟ زن هایی مثل من خیلی مظلومن چون محکومن به جرم اینکه زن هستن و باید زندگیشون رو حفظ کنن باید در مقابل همه چیز کوتاه بیان روزی که فهمیدم شوهرم مخفیانه اینستا داره و اولش گفتم حداقل فقط فالوورهای زن و دخترت ررو پاک کن تو چشمام نگاه کرد و گف پاک نمیکنم اگه خوشت نمیاد برو از زندگیم و بازم کوتاه اومدم یا الان که هر روز هر روز به محرم و عزادارهای امام حسین توهین میکنه و مسخره میکنه و هر روز یه استوری میزاره در این مورد با اینکه بارها باهاش حرف زدم که به عقاید هم احترام بزاریم بازم انگار نه انگار از سکوتم و کوتاه اومدنم سواستفاده میکنه و تو روی من به ائمه توهین میکنه فوش میده خیلی خسته ام کاش موقع ازدواج تز روشنفکری برنمیداشتم و نمیگفتم مهم نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاهش میکنم موقع ازدواج فقط عشق براتون مهم نباشه مستقل بشین صاحب یه شغلی بشین بعد ازدواج بکنین عقاید طرف هم براتون مهم باشه دید اون شخص تو مسائل مهم زندگی براتون مهم باشه
واقعا بی احترامی و توهین توزندگی مشترک خیلی سخته اما شما جکار به عقاید ش داری بزار توهین کنه& ...
به عقاید اون کاری نداره بنده خدا
ولی عقایدخودشو که ادم نمیتونه ببینه شوهرش مستقیم توهین و بی احترامی کنه
خدابهت صبر بده استارتر
همسرتم به راه راست هدایت بشه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️