2777
2789
عنوان

درددلهای یک زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست

ای بابا خیلی ناراحت شدم...

بسپرش به همون امام حسین ...

چاره اش همینه که سکوت کنی و آروم باشی... سخته ولی بعد از یه مدت خسته میشه 

موقع توهینهاش ذکر بگو ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم به نطرتون؟

ببین خانم 

شما نقش ی خانم دلشکسته و ضعیف و بازی نکن که دائم در حال حرص خوردن از رفتار شوهر هست 

سطح مطالعه و تعاملات اجتماعی ات رو بالا ببر 

کلاس های مختلف ورزشی و هنری برو 

سعی کن حتی نوع لباس پوشیدنتون بروز و شیک باشه 

کنتر باهاش بحث کن 

خودتو سرگرم کن جوری که بفهمه اونقدرا کاراش مهم نیست 

وقتی ی خانم شاد و سرحال با مشغله های خوب شدی ایشون میفهمه زندگی ی جنگ و کل کل نیست و کوتاه میاد

دخترت سرنوشت وزندگی خودش روداره،ممکنه خوشبخت ترین بشه وخوشحال ازاینکه یک زنه،سعی کن قوی تربیتش کنی بهش قدرت اظهارنظروانتخاب بده رواعتمادبه نفسش کارکن ودیگه اینکه همیشه برای خوشبختیش دعاکن،هیچی دعای مادرنمیشه

چرا حواب بدی  مگه شما مسئول کارها و رفتار ایشونی؟ یا گناه ایشون پای شماست؟ هر جند این نوع زن ...

نمیگم خوبی نداره داره ولی بدی هم کم نداره خیلی منو تو این زندگی اذیت کرده ازارم داده