2777
2789

سلام دوستان من مجردم ۲۰ سالمه چند روز پیش درخواست پاسپورت دادم. الان همینطوری گفتم یه چک بکنم یه وقت ممنوع الخروج نباشم. اینم بگم نه پرونده ای دارم نه جایی تا حالا کار کردم نه هیچ وام و ... گرفتم

اپلیکیشن پلیس من رو نصب کردم کد ملیمو زدم گفته اجازه خروج از کشور ندارید. به نظرتون اشتباهه؟ اگه ممنوع الخروج باشم بهم ویزا نمیدن؟ یا توی فرودگاه میفهمم؟ لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه اداره گذرنامه نمیتونم برم پیگیری کنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥴اختلاسیدی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وا حتما الکیه مگه میشه همینجوری الکی ممنوع خروجت کنن نگران نباش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ویزا را کشور دیگه ای صادر می کنه، و ممنوع الخروج بودن روی صدور ویزا تاثیری نداده. در زمان خروج از کشور و فرودگاه، از سفر جلوگیری می کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه کسی اطلاعات شناسناممو داشته باشه میتونه باهاش کاری کنه؟ اجازه پدر نمیخواد جدیدا

مگه میشه نخواد 

من تازگی پاسپورت گرفتم یه صفحه کامل در مورد اجازه ی همسر بود که باید امضا میکرد 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند