2777
2789
عنوان

چطوری تخم مرغ آب‌پز کنم؟

2647 بازدید | 69 پست

کمک کنین بهممم عهه😂میخوام تخم مرغ آب‌پز کنم یکی

یعنی آب بریزم تو قابلمه،بعد تخم مرغ رو بندازم توش؟یا ظرف کوچیک استفاده کنم؟

تاحالا تخم مرغ آب‌پز نکردم و مجردم😂💓

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

من اب میریزم تو قابلمه 

تخم مرغام رو میچینم تو پلاستیک فریزر و درش رو گره میدم و میذارم تو قابلمه بعد میذارم جوش بیاد

اینجوری تخم مرغ نمیشکنه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابلمه کوچک در دار بردار

توش تا نصفه آب گرم پر کن

تخم مرغ بزار داخل نایلون فریزر و گره بزن بنداز داخل آب قابلمه بعدم در قابلمه رو بزار

شعله گاز اول زیاد کن آب بجوشه بعدش شعله رو کم کن بزار یک ربع ببپزه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بهت میگما ولی بدبخت شوهرت 

تخم مرغ بنداز تو قابلمه تا نصفه اب بزار  روی گاز روشن بعد یه ربع با قاشق بردار با همون قاشق بزن روش ضربه بزن تا پوستش ترک شه بعد با انگشت سبابه و شصت پوستش و جدا کن بعدم بزار بشقاب نمک بزن میل کن

دختر خالم مجرد بود رفت دانشگاه ز زد گف چطور ابجوش درست کنم؟  خالم عصبانی شد گف اب بریز تو کتری ...

شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.