2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم نمیدونم چیکار کنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست
با اونی ک مامانت میگفت ازدواج کردی ؟ مامان منم از بچگی شکنجه روحی میکنه الانم گیر داده ب ازدواج  ...

نه عمرا 

مامانم خیلی تلاش کرد

دوبارم تا حد مرگ گلومو گرفت تا خفه شم بقول خودش از شذم راحت شه ولی بازم ازدواج نکردم 

چون اونایی رو که مامانم میگفت و دوست نداشتم

باخودم گفتم من که بخوام نخوام کتکه رو میخورم پس بیخیال

اخرشم با اونی که خودم انتخابش کردم و دوسش دارم ازدواج کردم و الان 6 ساله یه لحظه هم پشیمون نیستم

دیگه واقعا چند روزه من دارم نفرینش میکنم و میدونم کارم خیلی اشتباهه ولی داغونم دست خودم نیست امروز ...

بعضی پدر مادرا ادمو ب جنون میرسونن 

ی مدت اصلا محل نده بهش ن برو خونشون ن حرف بزن 

حرف مردمم برات مهم نباشه 

مهم خودتی آرامش خودت 

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا خب عزیزم قطع رابطه کن نرو خونش بزار هرجاهرچی گفت بگه برات مهم نباشه  اگه ارامش خو ...

اینقدر شکننده شدم نمیدونم چیکار کنم برام مهم نباشه حرفاشون

دعام کن

بمیره هم به خودش نمیاد اینقدر کینه ای و انتقاد ناپذیره که حتی میدونه خودش مقصره ها ولی بازم همه رو ...

درسته مادره احترامش واجبه حق داره گردنت ولی مام حق داریم احترام مام واجبه مگه ما خواستیم پا بزاریم تو این دنیای نکبتی یا مگه بچه های ما ب خواست خودشون پاشون باز شده ب این دنیا بچه بیاری و بگیریش زیر باد کتک و مسئولیت بیماریشو گردن نگیری و خو بی انصاف بچه جز مادر ب کی میتونه پناه ببره مادرم ک پناهش نده امیدشو ناامید گنه محتاج کی باشه نمیگم بی احترامش کن و ایناها ولی مث غریبه اون سر زندگی خودش توام سر زندگی خودت ب بقیه هم اجازه دخالت نده والا من بودم دبگه تو روش نگا نمیکردم تا بفهمه بلاخره ادمه دلش تنگت میشه ب خودش میاد

-قلبم‌ دوسش داشت مغزم ازش متنفربود.
یا خدا😦😦🥺 چه بد من‌مامانم فرشتس یه ساعت خونه نباشه خونمون جهنمه همین الانم منتظرشم تا بیاد خونه ...

از بس خودخواهه و فکر ارامش و راحتی خودش

قدر مادرتو بدون

مامان من تو زمین گیر شدم با پول و خرید شوهرم یه لیمه غذا پرت میکرد جلوم با منت بود که من نمیتونم واسه تو جدا غذا بذارم

بخدا مشکل معده داشتم و همش بیمارستان بودم روزی یه دونه فیله مرغ بدون روغن برام میاورد سختش بود

درسته مادره احترامش واجبه حق داره گردنت ولی مام حق داریم احترام مام واجبه مگه ما خواستیم پا بزاریم ت ...

تو همون مریضی شوهرم منو برد خونه مادرش بخدا فکر نمیکردم مادرشوهرم اینقدر خوب باشه

به شوهرم حسودیم میشه

همش میگم یعنی مامانت از بچگی اینقدر خوب بود؟

یعنی مریض میشدید دعواتون نمیکرد؟

مادرشوهرم ازم مراقبت میکرد ولی مادرم میگفت تو حالت بده من حالم بهم میخوره ازت دیگه خوب شدی پاسو برو خونتون

اخه ادم بره به کی بگه

اخه مگه میشه

خوشبحالت از. ته ته دلم میگم

فکر کنم دیگه خدا دلش سوخت برام

چون اگه شوهرم نبود من تو همون مریضیه جونم رفته بودم

ولی 7 ماه تر و خشکم کرد

کارشو ول کرد فقط کنارم بود

ان شاالله دست به خاک بزنه طلا بشه براش

درود بر اون پدر مادری که زاییدنش

چون من دیگه کسیو ندارم جز اون

تو همون مریضی شوهرم منو برد خونه مادرش بخدا فکر نمیکردم مادرشوهرم اینقدر خوب باشه به شوهرم حسودیم م ...

از خودت مهم تر نیست ک مامانت و‌شبیه طناب داریه ک داره گلوتو فشار میده تا دست و پا زدنتو ببینه و‌ لذت ببرع مجبوری یا تحمل کنی این فشارو یا قیچی کنی و تامااام

-قلبم‌ دوسش داشت مغزم ازش متنفربود.
از خودت مهم تر نیست ک مامانت و‌شبیه طناب داریه ک داره گلوتو فشار میده تا دست و پا زدنتو ببینه و‌ لذت ...

اره راست میگی فقط باید همش دورتر بشم ازش

هرچی دورتر بهتر

سلام عزیزم .داشتم پیام میدادم گوشیم قفل کرد به زور صفحه رو پیدا کردم خانمی من هم تو زندگی خیلی ستم کشیدم واین که خواستم بدونی فقط تو نیستی هر کی یه مشکلی داره واین که اگه اهل کتابی کتاب اسم کتاب ها

( از دولت عشق کاترین پاندر)  

( معجزه شکر گزاری راند برن)   

(چهار اثر فلورانس اسکاول شین)

اگه اهل کتاب نیستی حتما بخون خیلی کمک میکنه احساس منفی غلبه کنی برات دعا میکنم انشالله خدا یاورت باشه.خیلی کتابهای خوبین واقعا اثر گزار.

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
سلام عزیزم .داشتم پیام میدادم گوشیم قفل کرد به زور صفحه رو پیدا کردم خانمی من هم تو زندگی خیلی ستم ک ...

همه مشکل دارن حتی از من بدترم هست

تو همین حالمم همیشه خداروشکر میکنم

فقط دیگه نمیدونم چه رفتاری نشون بدم

ممنون ازت دورت بگردم

لطف کردی

منم نمیخوامش بخدا که نبودنش بهتر از بودنشه بقیه اینقدر زنگ میزنن که دل مامانتو شکستی  برو اشت ...

هر کس زنگ زد بگو باشه چششم حتما بعدم کار خودتو بکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟