2777
2789

درسته ما دخترای بدی بودیم ولی حضرت زهرا هنوزم دوسمون داره امام حسین امام بداست مادرشم مادر بداست صداش کنین براش گریه کنین از آتیش نجاتتون می‌ده اون دنیا 

من با اینکه دختر بدی هستم نه حجابی نه نمازی نه روزه ای رو سیاه سیاه هستم لازم هر وقت احتیاج دارم حضرت زهرا صدا میکنم میگم مادر دیدی فلانی چی کار کرد؟ گریه میکنم میرم دراز میکشم میگم مادر یکم نوازشم کن بخوابم من نمی‌بینم ولی اون میاد حس نمیکنم ولی میاد ناز می‌کنه مطمعنم مادر همیشه بچش دوست داره حتی اگه بد عالم باشه شهادت مبارک مادر💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت که ایام فاطمیه میرسه فقط به این فکر میکنم که غربت بچه ها شروع شد دیگه...غصه های قلب امیرالمون ...

حسن جان مادر به پدرت نگی تو کوچه چی شد 

ولی مادر من حسینم 💔

جو نگرفته من قبل فاطمیه رو میگم زمان امتحانای خرداد خیلی استرس داشتم همش صداش میزدم یا کسی قلبم می ...

کاش همیشه به یادشون باشیم نه وقتی که گیریم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن