2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم نمیدونم چیکار کنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس میکنم تاپیک یخورده که نه بیش از اندازه اغراق داره 

شاید چون مامانت خیلی خوبه

مادرشوهرم خیلی خوبه شوهرم وقتی مامانمو دید از نزدیک تازه باور کرد

حالا هی میگه مگه میشه

حق داری باور نکنی ولی من 29 ساله دارم تحملش میکنم و فقط گریه میکنم و میریزم تو خودم

مادر من ۱۰ برابر از مادر تو بدتره.۰ تا صدشو برای نابود کردن ما میزاره.یه دشمن واقعی.هممون ازش متنفریم دیدن قیافش و حتی شنیدن صداش روانمو بهم میریزه.من کلا باهاش قطع ارتباطم.شاید ۶ ماه یبار ببینمش.کلا حسابش نمیکنم

کاربر خانم هستم.

فاصله بگير يه وقتايي پدر مادر از صدتا دشمن بيشتر صربه ميزنن به بچه هاشون

واقعا هم همینه 

یه دختر شکسته ی داغون بار اوردن که تو دلش هیچوقت خوشحال نیست

5سال بعد از ازدواج بچه نیاوردم چون از مادر شدن حالم بهم میخورد

تمام عمر میترسیدم یه مادری بشم عین مامانم

واقعا هم همینه  یه دختر شکسته ی داغون بار اوردن که تو دلش هیچوقت خوشحال نیست 5سال بعد از ازدو ...

ميتونم بفهمم چي ميگي وقتي از خودي ضربه بخوري خيلي سخته 

عجب صبري خدا دارد
شاید چون مامانت خیلی خوبه مادرشوهرم خیلی خوبه شوهرم وقتی مامانمو دید از نزدیک تازه باور کرد حالا ه ...

چی بگم والا

خب عزیزم قطع رابطه کن نرو خونش بزار هرجاهرچی گفت بگه برات مهم نباشه 

اگه ارامش خودت برات اهمیت داره حرف مردم برات نباید مهم باشه

مادر من ۱۰ برابر از مادر تو بدتره.۰ تا صدشو برای نابود کردن ما میزاره.یه دشمن واقعی.هممون ازش متنفری ...

خوشبحالت که میتونی نبینیش

خیلی دوست دارم کیلو مترها ازشون دور باشم

مغزم دیگه جواب نمیده

حالم خیلی بده خیلی

هرشب با گریه میخوابم

هرکار میکنم کاراش یادم نمیره

فکر کن مهاجرت کردی عید به عید یه سراغ بگیر مادر سمی بی محبت سنگدل  میخوای چکار

منم نمیخوامش بخدا که نبودنش بهتر از بودنشه

بقیه اینقدر زنگ میزنن که دل مامانتو شکستی 

برو اشتی کن حالش بده

فلانه بیساره بدتر میرن تو مخم

هی میخوام هیچی نگم که چکارایی کرده باهام 

نمیذارن لامصبا

اولین باره جایی گفتم درد این دلمو

مادر من ۱۰ برابر از مادر تو بدتره.۰ تا صدشو برای نابود کردن ما میزاره.یه دشمن واقعی.هممون ازش متنفری ...

یا خدا😦😦🥺

چه بد من‌مامانم فرشتس یه ساعت خونه نباشه خونمون جهنمه همین الانم منتظرشم تا بیاد خونه

قبلا باور نمیکردم مادر اینجوری وجودداشته باشه ولی الان باورش برام آسونتر شده چون تو اطرافیانم مادر بیخیال وبی مسئولیت دیدم ولی شما که اینجور میگی بیشتر تعجب میکنم چرا یه مادر دشمن بچش باشه🥺

ی مدت واسه خودت باش جواب نده ب خودش بیاد

بمیره هم به خودش نمیاد

اینقدر کینه ای و انتقاد ناپذیره که حتی میدونه خودش مقصره ها ولی بازم همه رو میندازه تقصیر بقیه

مثلا کتکم میزد بعد که اروم میشد میگفت حالا بسه گریه نکن تقصیر فامیلای بابات بود اعصاب منو خورد کردن منم تورو زدم

نفرینی ک ناحق باشه نمیگیره 

دیگه واقعا چند روزه من دارم نفرینش میکنم و میدونم کارم خیلی اشتباهه ولی داغونم دست خودم نیست

امروز فهمیدم مریض شده حالش بده ولی بازم میگه تقصیر منه و باهام حرف نمیزنه

بقیه میگن بهش زنگ بزن زنگ هم زدم گوشیشو برنمیداره

اهمیتم نمیدم یه داستان جدید درست میکنه که دیدید من دوسش داشتم همش تقصیر خودشه یه چهره معصومی از خود ...

برات مهم نباشه عزیزدلم♡

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک