من از یک نفر نتیجه گرفتم. نرگس دوست کارآموز روانشناس بالینیه هزینه مشاورشون هم بسیار معقول هست. باور کن 2 سال فقط از این کلینیک می رفتم اون یکی کلینیک هیچی که هیچی ایشون مدام هم پیگیر حالت هست
کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.
کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند
بصورت تلفنی و آنلاین( چت و ویس با مشاور) با شماره زیر تماس بگیرین و یا درصورت عدم پاسخ دهی پیام بذارید تا باهاتون ارتباط برقرار بشه
09199541937
برای اطلاعات بیشتر 👇قسمت امضا رو مطالعه بفرمایین
مشاور خانواده👨👩👦👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام: moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦: ۱۹۷تومن حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦۱۷۹تومن حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰ تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee
دکتر فاطمه اریان سپهر بینظیر هستن. شماره نوبت دهی 09301223835 .من چند روانشناس عوض کردم فقط با ایشون هم مسائل فردی و اضطراب و افسردگیم درمان شد و هم برای زوج درمانی مراجعه کردم و بسیار متبحر و خوش اخلاق و با وجدان و دلسوز هستن و زندگی من رو نجات دادن. مشاوره برای ایرانیان خارج از کشور هم دارن و اقوامم از خارج از ایران هم با ایشون تجربیات بسیار عالی و موفقی داشتن.
میخواهم به شما دکتر سهیلا منعم را به عنوان یک روانشناس خوب در تهران معرفی کنم. ایشان با تجربه و دانش بالا در زمینه روانشناسی، به شما کمک میکنند تا با مسائل روانی خود مقابله کنید و به راهحلهای موثری برای بهبود وضعیتتان دست یابید. برای وقتگیری و مشاوره میتوانید با شماره تماس ۰۹۰۳۲۳۴۷۲۱۵ تماس بگیرید و از خدمات دوستانه و حرفهای ایشان بهرهمند شوید.
دکتر سحر کیانی نژاد بهترین روانشناس و روان درمانگر و متخصص زوج هم حضوری و هم آنلاینشماره تماس: ۰۹۱۹۸ ...
بله موافقم مرکز دکتر سحر کیانی نژاد الان در سعادت آباد و کارشون در زمینه ی روابط عاطفی و خانواده و زوج و خشم و افسردگی و تعارض و مشاوره پیش از ازدواج عالیه.