2777
2789
عنوان

روانشناس یا کلینیک روانشناسی خوب در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 10811 بازدید | 56 پست

مشاورروانشناس برای ازدواج وفردی ، تلفنی خانم دکترمنیرشمس ، سمت پاسداران هستند ، راه حلهای عالی و خلاق دارند ، مشاوره های تلفنی بسیارمنصف هستند واگر طرف نداشته باشه باهاشون کنارمیان ، دنبال معروفهای الکی نرید ، مشاورهایی که کارشون خوبه نیازبه تبلیغ ندارند ، من مشاوره ازدواج پیششون داشتم تاالان که بچه دارشدم هم ازشون دارم کمک میگیرم ،مشورت باهاشو ن عالیه ، مشاورتلفنیشون باآرامش وحوصله

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی  توی ایران حرف اول رو میزنه

کل ایرانیهای دنیا مشاوره آنلاین دارند با ایشون

اسمشون رو گوگل کن آدرس و شماره منشی هاش میاد

کلینکشون دو تا شعبه داره اولی توی گیشا و دومی پاسداران تهران هستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تهران منطقه یک اقدسیه دکتر روانشناس خیلی خوب بخواهید با بالاترین کیفیت و کم ترین هزینه ،که بیمه نیروهای مسلع رایگان هستش دکتر بهمن شیخی تل یابی. متخصص روانشناسی در درمانگاه کوثر واقع در شهرک شهید محلاتی فوق العاده هستند من رفتم و نتیجه گرفتم دوستانم همه به ایشون مراجعه میکنن برای زوج‌درمانی ،اختلالات

برای رفع اختلاف با خانواده پیش گروه روانشناسی مهربد رفتم مشاوره داشتم و کامل شرایط خودم و خانواده گفتم بهم گفتن که چه رفتارهایی میتونم جایگزین رفتارهای قبلی داشته باشم  و من هم از مشاوره استفاده کردم و در حال حاضر رابطم با خانواده خیلی بهتر شده گروه خوبی برای مشاوره هستن

روانشناس اگر خوبه باشه واقعا بهت کمک می کنه خودت رو جمع و جور بکنی. بعد روانشناس یجوریه آدم باید مچ بشه باهاش و معرفی کردن تراپیست واقعا ریسکیه. من سرچ کردم یه لیستی بود که روانشناس های خوبی معرفی کرده بود اما خودت باید چک کنی ببینی برات خوبه یا نه. لینک سایتش رو میزارم خودت چک کن.
pezeshk24.com/best-psychologist-in-tehran