سلام تهران منطقه یک اقدسیه دکتر روانشناس خیلی خوب بخواهید با بالاترین کیفیت و کم ترین هزینه ،که بیمه نیروهای مسلع رایگان هستش دکتر بهمن شیخی تل یابی. متخصص روانشناسی در درمانگاه کوثر واقع در شهرک شهید محلاتی فوق العاده هستند من رفتم و نتیجه گرفتم دوستانم همه به ایشون مراجعه میکنن برای زوجدرمانی ،اختلالات
برای رفع اختلاف با خانواده پیش گروه روانشناسی مهربد رفتم مشاوره داشتم و کامل شرایط خودم و خانواده گفتم بهم گفتن که چه رفتارهایی میتونم جایگزین رفتارهای قبلی داشته باشم و من هم از مشاوره استفاده کردم و در حال حاضر رابطم با خانواده خیلی بهتر شده گروه خوبی برای مشاوره هستن
روانشناس اگر خوبه باشه واقعا بهت کمک می کنه خودت رو جمع و جور بکنی. بعد روانشناس یجوریه آدم باید مچ بشه باهاش و معرفی کردن تراپیست واقعا ریسکیه. من سرچ کردم یه لیستی بود که روانشناس های خوبی معرفی کرده بود اما خودت باید چک کنی ببینی برات خوبه یا نه. لینک سایتش رو میزارم خودت چک کن. pezeshk24.com/best-psychologist-in-tehran
سلام تنها روانشناسی که واقعا کارش خوبه دکتر امین پاکزاد هست و بی نطیر هستن .زندگی من رو نجات دادن .صرفا راه کار میدن و همه نطر سنجی های سایتها نفر اول هستند