2777
2789
عنوان

بیاین خاطره تقلبامونو بگیم

163 بازدید | 9 پست

وایی من دبستان یه کارایی کردم خدا ازم بگذره با برگه مینداختیم یا گاهی اوقات از هم وسیله می گرفتیم توش می نوشتیم اصلا وضع عجیبی بود  هیچ وقت هم مارو نگرفتن حتی شک هم نکردن من بچه زرنگ بودم نگامم نمی کردن(بچه زرنگ با تقلب  )

واییی یادش بخیر کلاس شیشم بود امتحان داشتیم مراقب مال کلاس اول بود به شدتم پایه بود داشت املا میگرفت خودش بدون اینکه کسی بپرسه کلمه های چند املایی رو درستشو میگفتتت واییی خدا خیرش بده  وسط املا گفتنش معلم اصلی اومد چک کنه 

معلم اصلی پشتش به مراقب بود اونم املا رو میگفت تو هوا واسمون می نوشت چقدر باحال بود رفتیم واسه دوستای دیگه امون که تو کلاسای دیگه بودن گفتیم چقدر اونا فشار خوردن اون وقت کلاس ما بیشترین نمره رو تو املا گرفت(دانش اموز های یه کلاسو پخش کرده بودن هر کلاس 15 نفر)

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

تو قاب عینکم مینوشتم و لای دستمال عینکم وسط امتحان همش عینک پاک میکردم و کسی هم شک نمیکرد 😂😂😂😋

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

من یه بار پنجم دبستان تقلب کردم یه سوالو که درست خودمو اشتباه زدم‌.یه بارم دبیرستان بودم‌ و یه فرمول رو تقلب کردم ولی بعد عذاب وجدان گرفتم پاره کردم برگمو..بعد معلممون برام یه ایه قران نوشت که خدا توبه توبه کنندگان رو قبول می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قاب عینکم مینوشتم و لای دستمال عینکم وسط امتحان همش عینک پاک میکردم و کسی هم شک نمیکرد 😂😂😂😋

واییی گفتی

الان یادم اومد خوب شد گفتی

من یه بار تو دستمال عینک نوشتم رفتیم گوششه خلوت حیاط نشستیم برنامه رو بهشون بگم یهو یکی که من نمی شناختم و تازه به اکیپمون اومده بود دستمالو گرفت ذوق زده شد گفت اوهههههه چه جالببببب بعد یهو ناظم اومد دید میخواست بگیره قسمش دادیم نگیر نخون خصوصیه گفت باشه نمیخونم فقط میخوام بگیرم بندازم دور ولی ما ترسیدیم قسمش دادیم به کسی نده اون بنده خدا هم خوندش گفت خواستین تقلب کنید از زیر بدین کسی نبینه موفق باشین واییی ما چقداون موقع نفس راحت کشیدیمممم

بلی هیچ جرمی تا به حال نشده حتی یه ذره هم لو نره بالاخره هر نقشه ای یه گیر و گوری داره دیه  

من یه بار پنجم دبستان تقلب کردم یه سوالو که درست خودمو اشتباه زدم‌.یه بارم دبیرستان بودم‌ و یه فرمول ...

وای عاشق عذاب وجدانت شدم بچه پاککک

من رو شلوارم قسمت رون پام مینوشتم مانتومو میدادم کنار مینوشتم.  اخه کنار پنجره بودم نور میاوفت ...

منم همیشه شانسم یه کنار دیوار یا پنجره حال میداد واسه تقلب اون وسطیا خیلی گناه داشتن یبار من و دوستم چسبیدیم به دیوار مراقب گفت (دخترا من گفتم بچسبین به دیوار ولی نگفتم له کنین خودتونو)