2777
2789

من خودم عکس سر مجلسیمون گرفته بود دست می رقصیدم😭😂😂😂😂😂به خدا هر وقت یادم میاد دلم میخواد زمین دهن وا کنه برم تو زمین🤕میدونید ما چند تا عکس داشتیم بعد که آماده شد آوردن عمه های شوهرم دستشون بود می رقصیدن با هاش، بعد نمیدونم کدوم بی مغزی اومد یکیش داد من 😶منم جو گیر باهاش رقصیدم😏خدایا هنوز دیر نشده من رو گاوکن

نفهمیدم چیو😐😐

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا😂😂😂😂البته تو یه عروسی بودیم عروس همین کارو کرد خیالت راحت تنها نیستی😂

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ما کوردیم

کوردا میفهمن چ گندی زدم

موقع رقص گلو سه چهار دور سر شوهرم چرخوندم

ینی خاک عالم اینقد بد افتادم😱

وقتیم میایم داخل خواهرم شوهرم یقه لباس عروسم کشید سینم بپوشونه گفتم نکن خراب میشه اه قشنگ لبم تکون میخوره مشخصه چی میگم😭😭😭

.

😑امدیم خونمون فیلم اخرو تو خونه خدافظی بگیرن خلاصه منو شوهرم جو زده کلی رقصیدیم بعدا که فیلمو دیدم گفتم خدا یارو که ادیت میزده جر خورده از خنده یجوری تند تند میرقصیدیم انگار یکی دنبالمون کرده 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره