2777
2789
عنوان

بچه ها وکیل خیلی خوب میشناسیددد؟

121 بازدید | 14 پست

تو مشهد میخوام 

فیاضی میتونم سریع ازش وقت بگیرم برم دفترش؟

فردا باید حتما برم 

اگه نمیشه و سرش شلوغه یه وکیل خیلی خوب بهم معرفی کنید فقط عالی باشه و زود بتونم برم دفترش باهاش صحبت کنم 

خواهش میکنم بگین❤️

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

برای چه کاری میخوای؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برشما،کاراموز وکالت هستم،میتونم کمکت کنم؟

من از شما یه سوال پرسیدم ولی جواب رو اصلا متوجه نشدم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
سلام برشما،کاراموز وکالت هستم،میتونم کمکت کنم؟

چقدر گرفتن روند مهریه طول میکشه 

مادرم از مهر داره با هزار تا وکیل برو بیا میکنه هنوز نگرفته!

الان یه مسئله ای پیش اومده باید خانوادگی با مدارک بریم از یه وکیل تاپ سوال کنیم 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
برای چه کاری میخوای؟

مادرم داره از سمت پدرم و برادرم تحقیر میشه و بهش آسیب مالی و روحی میرسونن 

مهریشو اجرا گذاشت که الان با کلی برو بیا ب جایی نرسیدیم 

الان خانواده پدرم میگن مهریه رو میدیم ولی ما نمیتونیم بهشون اعتماد کنیم 

وکیلای خودمونم که نمیدونم از کجا اومدن واقعا چیزی نمیدونن کمکمون نکردن 

بریم از یه آدم درس سوال کنیم شاید کمک کنه 

چون بعدم قصد طلاق داره 

چقدر گرفتن روند مهریه طول میکشه  مادرم از مهر داره با هزار تا وکیل برو بیا میکنه هنوز نگرفته! ...

پروسه مطالبه مهریه از طریق دادگاه معمولا زمانبر هست ایا مهریه اندالمطالبه ست یا استطاعه،الان درچه مرحله ای هستن؟

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
پروسه مطالبه مهریه از طریق دادگاه معمولا زمانبر هست ایا مهریه اندالمطالبه ست یا استطاعه،الان درچه مر ...

استطاعه

چه سوالی؟

برای دختر ارث از پدر نصف سهم و از مادر یک سهم کامله؟ فقط میخوام بدونم دختر از مادر یک سهم کامل میبره؟

مادرم داره از سمت پدرم و برادرم تحقیر میشه و بهش آسیب مالی و روحی میرسونن  مهریشو اجرا گذاشت ک ...

وکیل خوب میشناسم ولی دعاوی خانوادگی رو قبول نمیکنه

برای دختر ارث از پدر نصف سهم و از مادر یک سهم کامله؟ فقط میخوام بدونم دختر از مادر یک سهم کامل میبره ...

اوالا شما ازمن سوالی نپرسیده بودی دوما اگرهم پرسیده بودی و متوجه نشدی مجددا باید میگفی متوحه نشدم بگذریم ...اما درمورد سوالتون تقسیم اموال مادر تفاوتی با نحوه ی تقسیم اموال پدرنداره یعنی همیشه پسر دوبرار دخترارث میبره

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
سلام خوبید؟ رفتید دکتری که آدرسشو دادم؟

نه عزیزم تهران نیومدم