2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من بودم همون زگیل رو میگی از همسرم گرفتم و ب زائده ها زود زود سرکه سیب زدم ریختم تو ظرف اسپره کوچیک و هر روز ۴ باز میزدم یا ۶ بار زود زود و اون زائدع هارو از بین برد و آزمایش منفی درآمد الان رو نمیدونم بازم گرفتم یا نه آزمایش دادم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
چجوری ؟ واقعا درمان داره یعنی..

ببین من صرفا حالش بد بود کمکش کردم و دلداریش دادم

زیاد نپرسیدم

بعدش که خوب شد چون دوباره روابط کثیفش رو آغاز کرد من دیگه باهاش قطع رابطه کردم نمیتونم بیشتر بپرسم.

فقط اینکه ویروس‌ براس مثبت شده بود

فک کنم سلول‌های دهانه رحم سرطانی نشده بود

آره من بودم همون زگیل رو میگی از همسرم گرفتم و ب زائده ها زود زود سرکه سیب زدم ریختم تو ظرف اسپره کو ...

یعنی انقد راحت خوب میشه

من تصورم ازش یچیز خیلی وحشتناکه که سخت درمان میشه 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
ببین من صرفا حالش بد بود کمکش کردم و دلداریش دادم زیاد نپرسیدم بعدش که خوب شد چون دوباره روابط کثی ...

منم شنیدم که با رابطه متعدد به وجود میاد اما من هنوز رابطه درست حسابی با همسرمم نداشتم چ برسه رابطه متعدد اما وقتی که مجرد بودمم چند سال مدام عفونت می‌گرفتم کلا سیستم ایمنی بدنم ضعیفه زود دچار عفونتها میشم الان دکتر میگ چون عفونت خیلی مونده تو بدنت تبدیل به اچ پی وی ممکنه شده باشه و مشکوک به این بیماری هستی! نمی‌دونم چیکار کنم فعلا باید منتظر بمونم تا آزمایش بدم ببینم مثبته یا نه

یعنی انقد راحت خوب میشه من تصورم ازش یچیز خیلی وحشتناکه که سخت درمان میشه 

نه اگه زود بزنی زائده هات برن ممکنه خوب بشی کامل زود زود سرکه سیب بزن بسوزونه راحته سخت نگیر اراده بکن نکنی زیاد میشه 

نه اگه زود بزنی زائده هات برن ممکنه خوب بشی کامل زود زود سرکه سیب بزن بسوزونه راحته سخت نگیر اراده ب ...

اخه اصلا زائده ای نمی‌بینم خودم..دکتر گفت تا عفونت برطرف بشه میتونی پاپ اسمیر انجام بدی ببینیم اچ پی وی هست یا نه

اخه اصلا زائده ای نمی‌بینم خودم..دکتر گفت تا عفونت برطرف بشه میتونی پاپ اسمیر انجام بدی ببینیم اچ پی ...

نه من زائده داشتم بدنم ضعیف بود فوری ریخته بود بیرون البته دکتر خودش اول نفهمید من خودم فهمیدم بعد سرکه زدم رفت رفتم آزمایش منفی شد خداروشکر اگه زائده داشته باشی باید فوری سرکه بزنی یا درمان کنی وگرنه زیاد میشه یعنی وحشتناکه آنقدر زیاد میشه که سیاهی ورمیداره همه جارو بعد هر بار رابطه بیشتر میشد مال من 

نه من زائده داشتم بدنم ضعیف بود فوری ریخته بود بیرون البته دکتر خودش اول نفهمید من خودم فهمیدم بعد س ...

سرکه چی؟؟ 

منم شنیدم که با رابطه متعدد به وجود میاد اما من هنوز رابطه درست حسابی با همسرمم نداشتم چ برسه رابطه ...

عزیزم جوابت چی شد؟

Hpv

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم جوابت چی شد؟ Hpv

سلام عزیزم فعلا مشخص نشد.. تست دادم اما گفت انقد عفونتت زیاده درصد خطا بالاست..باید دوباره تست بدم تا جواب قطعی بگیرم اما تو تست اول مثبت بود