2777
2789
هزینه این چیزا چقدر شد برای خواهرتون؟ 

هزینه این کلوسکوپی فک کنم یک میلیون 

حالا بیمه رو خبر ندارم 

شاملش میشه یا نه 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
انشالله که چیزی نیست 

جوش نزن 

همیشه قرار نیست همه چی سریع سرطانی بشه 

خواهرم میگفت ایقد دکتر زنان راحت حرف میزد در مورد این hpv

گفت نهایت یکم از اون جایی که ویروس هست برش میدیم 

گفت زندگیتون بکنید 

ومیخندید 

میگفت ممکنه تو توالت و استخر بگیرید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نزن  همیشه قرار نیست همه چی سریع سرطانی بشه   خواهرم میگفت ایقد دکتر زنان راحت ...

اره من فکر میکنم خودمم از طریق لیزر گرفتم..اما دکتر می‌گفت می‌تونه بخاطر عفونتم باشه 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
اره من فکر میکنم خودمم از طریق لیزر گرفتم..اما دکتر می‌گفت می‌تونه بخاطر عفونتم باشه 

اره اگر دهانه رحمت زخم باشه 

وبعد بری استخر و توالت یا لیزر سریع میگیری 

عفونت نمیدونستم 

عجب 

😒😒

اره اگر دهانه رحمت زخم باشه  وبعد بری استخر و توالت یا لیزر سریع میگیری  عفونت نمیدونستم ...

انشالله که شما تستت منفیه و چیزی نیست..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
انشالله که شما تستت منفیه و چیزی نیست..

ممنونم ان شاالله همیشه سالم باشی

جوش نزن مطمئنم از شما هم هیچی نیست