2777
2789
عنوان

امپول hgc لطفااگه کسی میدونه کنک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست
سلام ببخشید من چندروز پیش تخمدانم تیرمیکشید بدون مثبت شدن کیتم اقدام کردم الان بازتخمدانم تیرمیکشه و ...

عزیزم اصلا اشکال نداره خوب کردی الانم به نظرم تا وقتی کیت منفی شه اقدام کن منم همین کارو کردم 

عزیزم اصلا اشکال نداره خوب کردی الانم به نظرم تا وقتی کیت منفی شه اقدام کن منم همین کارو کردم 

سلام من متاسفانه پریود شدم شما باردارشدید؟

من باوجود فولیکول بالغ امپول زدم وهمشون اندلزشون کوچیک شد وهیچکدوم ازادنشد مایع ازاد تو سونو نشون داد ولی گفت تخمک ازاد نشده

بنظرتون چیکارکنم چرا باوجودفولیکول بالغ وامپکل ازادنشدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامووقتتون بخیر چند روز بعد آمپول پریود شدید؟

نمیدونم دقیق ولی میدونم که کیتم مثبت نشد فقط یه روز صبح اونم یبار بعدش چندبار هم زدم منفی شد

باوجود 4تافولیکول بالغ وامپول رفتم سونوگفت همشون حذف شدن یکیش شاید ازادشده باشه شایدم نه چون مایع ازاد دیده شد فکرکردم ازادشده ولی نشده بود

تونی نی سایت خوندم اگه کیفیت فولیکول پایین باشه ازاد نمیشه 

از موعد پریودتون گذشته بود؟

من یکم امپول ها رو دوتا زدم که روز 10 پری بود روز17 هم پری شدم درصورتی که باید 21اینامیشدم 

عجله داشتم ببینم باردارم یانه صبح رفتم ازمایشگاه خون دادم گفت فردا بیاجواب رو بگیررسیدم خونه پریودشدم 

من پریودام نامنظمه ولی هرماه بین 20تا24 پریودمیشدم که این بار 17 شد

ولی یک هفته بعد اقدام دل درد ریزواشتم فکرمیکردم لانه گزینی باشه ولی نبود

از موعد پریودتون گذشته بود؟

منظورم اینه یکم مرداد امپول زدم و 17 مردادپریودشدم درصورتی که باید بین 21تا24پریودمیشدم هنوزبه موعدم مونده بود

تو یکی ازهمین نی نی سایت دیدم چندنفری نوشته بودن کیفیت تخمکمون پایین بوده وازادنمیشدکه باقرص فرتیل اید و اووبست کیفیتش بابالارفته نگاه کردم خیلی گرون بودن  حالااگه شما فکرمیکنیدازکیفیته ازاد نشده وهزینش رو داشتین بگیرین انشا..جواب میگیرین 

ببخشیدامپول سینااف با امپول اچ جی سی فرقش چیه

به من فقط اچ جی سی دادن تاحالا اون یکی رو ندادن

ولی بنظرم کیت تخمک گذاری خیلی درسته چون برامن باوجوامپول هم مثبت نمیشد معلوم بود ازادنشده بود فقط یکبار مثبت شد بعدش هریکساعتم زدم مثبن نشد

https://s8.uupload.ir/files/img_20241204_113822_399_82es.jpg

اون دوتا دوستاشو حالا من بودم سال به سال باهاشون نمیگشتااا ، دوست سمت راستیش ک خالکوبیه بدنش ارایشگاه داره هر کوفتی ک این ب سر و صورتش اورده کار همون خالکوبیس... وسط ابروهای محمد و ببین اصن مدل موهاشو ببین چی.ب این مدل میگن خروسی میگن چی میگن خوده لعنت شدش بیشترر میدونه. و میدونه خوشم نمیاد ازین مدل تازه حلقشم دستش نکرده 

از حرص ساعت 5 صب خابیدم بخدا الانم دلم میخاد ی دعوا بکنم بعد دیدید یه عده اینجا ب من میگن بچه و سن ازدواجت نبود.. اون ک بیشتر بچس من ازینکارا نمیکنم ک

https://s8.uupload.ir/files/img_20241204_113822_399_82es.jpgاون دوتا دوستاشو حالا من بودم سال به سال ...

باحال شده 😅  خواسته توجه تورو به خودش جلب کنه یه پیامی چیزی بهش بدی  احتمالا یکمم اصرار دوستاش بوده

شایدم بهش گفتی  اخلاقت مذهبی خشکه میخاد یکم خودشو تغییر بده 

راستی نمیگه بیام دنبالت برگردی ؟ یه مدت گذشت اگه بخاطر رفتارهاش ازت عذرخواهی کرد و‌قول داد تغییر بده بنظرم یکم شل بگیر بزار بیاد بری خونت اینجوری دوتاتون هم اذیت میشین 

https://s8.uupload.ir/files/img_20241204_113822_399_82es.jpgاون دوتا دوستاشو حالا من بودم سال به سال ...

جوونه داره جوونی میکنه اینهمه ما کاشت ناخن و رنگ مو و...میکنیم یبار خواسته موهاشو حالت بده اونم احتمالا کسل بوده دوستاش اصرار کرذن یکم حال و هواش عوض شه هم اینکه دل تورو ببره 

بعدا رفتی خونت یه جور دیگه حسابشو برس 😊

جوونه داره جوونی میکنه اینهمه ما کاشت ناخن و رنگ مو و...میکنیم یبار خواسته موهاشو حالت بده اونم احتم ...

بخدا من از وقتی متاهل شدم و بخاطر یسری چیزا گیر میده دیگه ن کاشت ناخن انجام میدم ن یسری چیزایی ک تو مجردی انجام میدادم... محمد هم اینجوری نبود ینی اهل این مدل موهای قرتی فرتی نبود من میگفتم بهش جبهه میگرفت ک زشته ...حالا دقیقا مدل مویی زده ک خودش مسخره میکرد قبلا و وسط ابروشو ورداشته ، همیشه میگفتم وسط ابروتو وردار میگف عه زشته نماد مرد بودنه این پیوندیای ابروم حالا دقیقا رفته ورش داشته ...امیدوارم گندِ دیگه ای نزنه ب بهانه ی اینکه بخاد حرصمو دربیاره ..چجوری وقت کرده بره لباس جدید بگیره و مدل موبده ،، ینی اینکه درواقع من براش مهم نیستم و در نبودِ منم لذت میبره منم عمدا هیچ واکنشی ب این عکساش ندارم ک بسوزه...البته اونی ک فعلا داره میسوزه منم ن اون... خدا میدونه الان چ بلایی سر خونم اومده احتمالا بمب ترکیده تو خونه چون بعدِ من مطمعنم پاتوقه دوستای خیر ندیدشه

بخدا من از وقتی متاهل شدم و بخاطر یسری چیزا گیر میده دیگه ن کاشت ناخن انجام میدم ن یسری چیزایی ک تو ...

فکر نمیکنم دنبال حرص دراوردنت باشه بنظرم چون قبلا خودت گفته بودی وسط ابروت رو بردار ومذهبی خشکی بخاطر تو اون کارارو کرده که بهش توجه کنی 

لباساشم قشنگه ها فکرکردم تو براش خریدی😅 شایدم مال دوستاشه برای عکس پوشیده

همینکه واکنشی به عکساش نمیدی باز حرص اونم درمیاد 

ولی اگه بهت پیام داد و زیاد اصرارکرد برگردی بنظرم بزار بیاد دنبالت بیشتر از این تو خونت نباشی خوب نیست به دوستاش نمیاد آدم بدی باشن ولی خب بازم زن توخونه باشه اونم بیشتر حواسش جمع میشه و کمتر با اونا میگرده