2777
2789

من از دیوار واس کمددیواری خونمون شخصی رو انتخاب کردم،ایشون اومد و قیمت گفت و قرارداد نوشتیم که قسط اول بیعانه باشه واس خرید جنس،قسط دوم موقع تحویل جنس،قسط سوم زمان تحویل نهایی کار متاسفانه تو قرارداد جریمه یا اسم فسخ نیاوردیم قسط اول رو دادم اما ایشون گمشد و چندین روز جوابم نداد و بعد یکماه اومد مقداری لوازم اورد گفت از فردا میام ک بازم نیومد من دیگ گفتم اقا کنسل کن نمیخوام بیا پولم و پس بده اما مدام میگفت میام تااینکه ی روز ی وانتی اومد گفت قسط دومتون رو کارت بکشید گفتم باید اقای فلانی بیاد من شمارو نمیشناسم درثانی اینا همش ضایعاته راننده گفت من اقای فلانی نمیشناسم و رفت منم رفتم ی شخص دیگه رو اوردم کمد زد و همچنان وسایل اقا دست من امانت بخاطر پولم حالا رفته شکایت کرده که ایشون جنسای منو برش زده بوده و من باقی پول و ندادم و تحویل نگرفتم و هم اینکه وسایلاش دستم بوده خسارت از کار افتادگی میخواد بگیره حالا من چطور دفاع کنم از حق خودم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دیوار واس کمددیواری خونمون شخصی رو انتخاب کردم،ایشون اومد و قیمت گفت و قرارداد نوشتیم که قسط ا ...

با ی وکیل انلاین صحبت کردم گفت اشتباه کردی 

باید اول تو شکایت میکردی و قاضی اجازه میداد ک نفر جدید بیاری

خوب من شرایط روحی برای رفتن دادگاه و دقتر قضایی نداشتم

درثانی طلامو فروختم همون اول که چقدر ضرر کردم

یعنی قاضی بهمین راحتی میکه حق با ایشونه وسایلش رو پس بده غرامتش هم بده 

پس من چی؟پولم و ضررم چی

همه میگن تو محکوم میشی

اگه فرزندان همسر اول یک مرد باپدرشون بعد از طلاق پدر ومادر توافق نامه بنویسن که فلان املاک پدر بنامشون بشه وبنامشون بزنه

وبعد پدر فوت کنه دیگه اون بچه ها چیزدیگه ای ارث نمیبرن؟

من از دیوار واس کمددیواری خونمون شخصی رو انتخاب کردم،ایشون اومد و قیمت گفت و قرارداد نوشتیم که قسط ا ...

تو قرارداد تاریخ زده بودین؟ وسایلایی که تحویل شما داد رسید از شما گرفت؟ تو قرارداد تایم انجام کار قید کردین؟

تو قرارداد تاریخ زده بودین؟ وسایلایی که تحویل شما داد رسید از شما گرفت؟ تو قرارداد تایم انجام کار قی ...

تو قرارداد تاریخ شروع و تحویل هست

اما اسمی از جریمه یا فسخ نیاوردیم 

من رسید پولامو دارم

اما اون رسید وسیله نداره فقط دوتا شاگرد همراهش بودن

تو قرارداد تاریخ شروع و تحویل هستاما اسمی از جریمه یا فسخ نیاوردیم من رسید پولامو دارماما اون رسید و ...

الان قاضی منو فقط بخاطر اینکه مناظر موندم اقا بیاد پولمو بده وسیله هاش ببره و نرفتم شکایت کنم و ی نفر دیگه رو اوردم

محکوم میکنه؟

بعد ایشون راحت ب وسیله هاش و خسارتش میرسه؟

سلام عزیزم یه سوالی داشتم پدربزرگ من سال ها پیش فوت کرده بعد وارث ها سر ارث و میراث دعواشون شده رفتن دادگاه دادگاه هم وصیت نامه رو باطل کرده گفته بین خودتون تقسیم کنید بعد همه خاله هام یکی از خونه خونه ها رو نوشتن دادن به دایی بزرگم ولی دایی کوچیکم امضا نکرده گفته نه من حقمو نمیبخشم ولی دایی بزرگم الان تو اون خونه زندگی میکنه و اون خونه رو بازسازی هم کرده ولی وقتی مادر من رفت زمینش رو که پدرش وصیت کرده داده بهش رو بسازه جلوی کار رو گرفت میخاستم بدونم الان وقتی هیچ توافقی بین ورثه اتفاق نیافتاده و چیزی به نام کسی نشده و دایی من سر خود تو اون خونه نشسته ما میتونیم اقدام قضایی کنیم و از اون خونه بیرونش کنیم ؟؟؟