2777
2789
عنوان

امپول hgc لطفااگه کسی میدونه کنک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست
فکر نمیکنم دنبال حرص دراوردنت باشه بنظرم چون قبلا خودت گفته بودی وسط ابروت رو بردار ومذهبی خشکی بخاط ...

ن این میخاد بگه ایهاالناس من زنمم نباشه اصلا مهم نیس من لذت میبرم اگه خونه نباشه دقیقا هم رفته خودشو شبیه لات خیابونیا کرده...  هرچی دقت میکنم دماغش چرا باد کرده؟😐😅

بعد من خدا داره اجزای صورتشو ناقص میکنه اولیش دماغش ماشالا شده 2 کیلو😅🤦‍♀️

دوستاش اون خالکوبیه اسمش مهدیه دقیقا همون از هرچی پسره لاشیه بدتره اون خیلی کصافته اما اون یکی خوبه...

راس میگی بخدا وقتشه برگردم خونم معلوم نیس من نباشم چارروز دیگه چیکارش کنن شوهره منم ک از خداخاسته و بی عقل تشریف داره...

حالا میفهمم اسم محمد برازنده ی همشونه🤦‍♀️

@خانومممد  

نه اون یارو همشهریمونه میشناسیم خانوادشو و از احوالاتش خبر دارع 

انگارکلا تو باغ نیست و همش ازاون بزام میگه وقتایی ک شوهرم نبود میگفت عقلش میکشه پیش اون نگه ولی من خیلی غصبی میشدم روم نمیشد چیزی بگم خودمم دلم میخاست بدونم داره چیکارمیکنه ولی با هرحرفی ک میزد منو هوایی میکرد جوری ک داشت کم کم از بچم بدم میومد اشتها به غذا نداشتم از وقتی رفته حالم خوبه  دلم نمیخاد اصلا ببینمش دلم ازش سیاهه ازجلو خودش بلندمیشه میاد خونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@خانومممد نه اون یارو همشهریمونه میشناسیم خانوادشو و از احوالاتش خبر دارع انگارکلا تو باغ نیست و هم ...

الهی بمیرم برات واقعا... این دیگه چه نوعشه مادر باید هوای بچرو یجوری داشته باشه به زندگیش دلگرمش کنه ن که زرتی بیاد گذشتشو ب رخش بکشه  ..والا بااین تفاسیر رفت و امد نکنی بهتره یا بش بگو ک کارش درست نیس شاید بی منظور میگه شاید فک میکنه تو دیگه دوسش نداری !

چرا باید از بچت بدت بیاد؟ میدونستی چقد دوسداشتم جای تو باشم و امیدداشتم بچم سالم بیاد تو بغلم؟ من بعد از سقطم ازحامله شدن میترسم تو قدر بدون عزیزم کفر نعمت نکن الان خیلیابا صدتا هزینه و دوا دارو نمیتونن باردار بشن ارزوی مادرشدن دارن نو خداروشکر طبیعی داری مادر میشی ...مادرتم حس میکنم روی نااگاهی این حرفارو گفته شاید قصد بدی نداشته ولی ناراحتیتو ب روش بیار شاید نمیدونه نارحت میشی

این مدت کلا دوره ی بارداری زن حساس میشه به همه چی من درکت میکنم... مادرت اینطوری نیس باهات دشمنی داشته باشه اتفاقا مرضیه منم دوران مجردیم با برادرشوهره خاهرم یمدت دوست بودم هنوز ک هنوزه دورهم با مامانم حرفشو میزنیم از جزییاته زندگیش میگه ککمم نمیگزه چون میدونم بخاطر کنجکاویه من میگه😅.. نباید حالتو جلو مادرت بد نشون بدی اتفاقا یجوری نشون بده ک واست مهم نیس بگوخب ک چی انشاالله خوشبخت باشه من الان زندگی خودمو دارم این بحثا ب من مربوط نی

الهی بمیرم برات واقعا... این دیگه چه نوعشه مادر باید هوای بچرو یجوری داشته باشه به زندگیش دلگرمش کنه ...

اصلا حرفاش به کنار خودش اونموقع خیلی اذیتم کرد اصلا وقتی میبینم حالم بدمیشه افسردگی میگیرم چندماه بود ندیده بودم حتی تلفنی هم حرف نمیزدم شوهرم رفته بود ازجلو خودش آورده بود که تواین چندروز خیلی بهم سخت گذشت ازوقتی رفاه حالم خوبه 

دست خودم نیست ازش بدم میاد نمیتونم به چشم مادر بهش نگاه کنم هیچ حرفی ازش بهم خوش نمیاد دلم نمیخادباهاش رفت وآمدکنم خودش میاد 

انشا...هرموقع دوتاتون خواستین  باردار بشی و همه غمای گذشتت رو جبران کنه عزیزم  هرموقع شرت خلوت شد تونستی از روی بیکاری هم شده مدارک و سونو هاتو ببر یه متخصص نشون بده علت اون اتفاق بد رو بفهمی تا اینسری بارداری خوبی رو داشته باشی 

نمیدونم چرا بااینکه چیزی هم نگی تاپیک هم نزنی همین که میدونم تو سایتی احساس تنهایی نمیکنم اونروز داشتم دیوونه میشدم یعنی همش میگفتم این دخترکجامونده  نکنه موقع امتحاناست وقت نمیکنه بیاد چقدر خوبه ک هستی و حالتم خوبه 😚

این مدت کلا دوره ی بارداری زن حساس میشه به همه چی من درکت میکنم... مادرت اینطوری نیس باهات دشمنی داش ...

اره بخاطر بارداری هم یکم حالم خوب نبست 

ولی حرف تو د سته شاید فکرمیکنه منم کنجکاوم بدونم داره چیکارمیکنه و ازاون حرف میزنه ولی خب مال تو فرق داره اونو تو خودتم خیلی نمیخاستیش و مثل من اینقدر اذیتت نکردن بزا من خودش دلش عین یه تیکه سنگ شد و هزار در زد تا نشه میدونه چقدر میخاستمش بازم از اون حرف میزنه یکم میسوزم 

اصلا حرفاش به کنار خودش اونموقع خیلی اذیتم کرد اصلا وقتی میبینم حالم بدمیشه افسردگی میگیرم چندماه بو ...

ویششششش من قربونت برم ک بخدا نتونستم تحمل کنم بخاطرت دیگ امشب این اکانتمو ب نینی یار گفتم فعال کردم😘خودت دقیق تر مادرتو میشناسی حتما اذیتت کرده یا یه دلخوری ازش داری ک اینطوری ازش ناراحتی و کینه داری...بچه بیاد مشغول ترم میشی همون بهتر کسی یا جایی ک روت انرژی منفی میزارن نری و رفت و امد نکنی بهتره 

الهی بمیرم برات واقعا... این دیگه چه نوعشه مادر باید هوای بچرو یجوری داشته باشه به زندگیش دلگرمش کنه ...

مرسی ک وقتتو گذاشتی جواب دادی عزیزم  وقتتو نمیگیرم دیروقته مهمون هم داری 😘

اره بخاطر بارداری هم یکم حالم خوب نبست ولی حرف تو د سته شاید فکرمیکنه منم کنجکاوم بدونم داره چیکارمی ...

خو دورت بگردم دقیقا میدونم درک میکنم چی میگی مادرت ابداااا کارش درست نبوده من جات بودم بهش میگفتم ینی چی باید مراعاتتو کنه .. ی دوره رفت و امد نکن شاید بهترشه یا ناراحتیتو بهش بگو ک بفهمه واقعا کارش بد بوده... یه تجربه ی شخصیم ک دارم اینه اصلا پیش شوهرت بدیه مادرتو نگو ها نزار بفهمه چی بینتون میگذره... قربونت برم همش بخاطر به هم ریختن هورموناس درست میشه😘

من برم محمد بیدار شد بره دستشویی میگه نخابیدی هنوز😅

هررروقت خاستی نیاز داشتی من هستم صحبت میکنیم عشقم الانم بخاب بیدار موندن براتو و اون نینی خیلی خوب نیس عزیزدلم

شبت بخیر فعلا❤️