2777
2789
عنوان

امپول hgc لطفااگه کسی میدونه کنک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست
امروز روز چندم امپولت هست گلم؟

دیروز روز 10پری سونو دادم سه تافولی 18 و17 داشتم همون دیشب دوتاامپول رو زدم امروز روز 11پری هست

کیتم فقط یه خط نشون میده اون یکی رو حتی هاله هم نشون نمیده چقدرمنتظرم بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز روز 10پری سونو دادم سه تافولی 18 و17 داشتم همون دیشب دوتاامپول رو زدم امروز روز 11پری هست کیت ...

من روز ۱۴ زدم

ببینین ربطی به زنان نداره 

باید ببینین هر روز که تخمک خوب دارین بزنین امپول رو

ولی بیشتر از ۱۶ روز بعد پری نیاشه

البته دکترم گفت

الانم امپول رو زدین زمان میبره 

یک روز دبگه هم صبر کنین اوکی میشه فکر کنم عزیزم

ناراحت نباش

منم یک سالو خورده ای هست اقدامم 

فقط این ماه فولی خوب داستم

۷ ماه امپول میزنم

اینم که فکر کنم باردار نباشم 

ببین من روز 13 hcg زدم چهار روز بعدش کیت مثبت شد. نمیدونم کیت اشتباه کرده یا اینکه دیر ازاد شده. درح ...

ببخشیدبعدشماکی اقدام کردین برا من 36ساعت گذشت وهیچ علائمی نداشتم وکیتم ننفی بود منم اقدام نکردم بنظرت بازم منتظربمونم؟کیت درست نشون میده؟

ببین من روز 13 hcg زدم چهار روز بعدش کیت مثبت شد. نمیدونم کیت اشتباه کرده یا اینکه دیر ازاد شده. درح ...

ببخشید شما علائم تخم گذاری رو زمانی که کیت منفی بود روهم داشتین یانه؟

مکع پسر میخوای؟ اگه بچه نداری اقدام کن

فولیکولهام خیلی زباد بودن سه تا18 تویکی ویه دونه 17و16تویکی دکتر فت احتمال دوقلویی زیاده منم ترسیدم همین اینکه دوتادختردوقلو بشه  سخته برام

ببخشیدبعدشماکی اقدام کردین برا من 36ساعت گذشت وهیچ علائمی نداشتم وکیتم ننفی بود منم اقدام نکردم بنظر ...

من اقدام نداستم دیگه حدود چهار  روز بعد کیت مثبت شد من اون موقع اقدام کردم تا سه روز بعدش که کیت کم رنگ شد.  .

نمیدونم بشه یا نه فعلا که منتظرم ولی دیکه چهارده روز بعد از امپول بی بی نمیزنم از اخرین اقدام چهارده روز که بگذره بی بی میزنم نا امید نشو همینجوری کیت بذار

نه هیچی علائمی نداشتم. وقتی کیت مثبت شد خیلی ببخشید فقط یبار ترشح داشتم و تموم شد

خیلی ممنون که وقت گذاشتی جوابمو دادی واقعا مرسی عزیزم 

منم فعلا نه کیتم مثبته نه علائم دارم فولی هام زیاد بودن میترسم چندقلو دختربشه اخه چندماهه رژیم گرفتم منتظرمیمونم

خیلی ممنون که وقت گذاشتی جوابمو دادی واقعا مرسی عزیزم  منم فعلا نه کیتم مثبته نه علائم دارم فو ...

قربونت عزیزم. 

حتما کیت بزن. منم خیلی وقته که بچه میخوام و نمیشه. دیگه به دوقلو هم راضی شدم منی که متنفر بودم ازش. فقط میگم خدا بهم بده و سالم باشه دیگه دختر و پسر و چند قلو مهم نیست. 

فولی های منم 19 و 15 و 12 بودن. به نظرم شما اقدامو داشته باش کیت هم بزن هر وقت پررنگتر شد تا وقتی کم رتگ شه ادامه بده 

قربونت عزیزم.  حتما کیت بزن. منم خیلی وقته که بچه میخوام و نمیشه. دیگه به دوقلو هم راضی شدم من ...

سلام امروز روز 12 پری وبعداز دوروز که امپول زدم وهیچ علائمی نداشتم دوباره رفتم سونو همه ی اون فولیهای 18تاکه سه چهارتابود حذف شده بود ومچاله شده بود اندازه هاشون کوچیک شده بود فقط یکی آزادشده بودامروزم فقط یکم دردتخمدان داشتم نمیدونم اون یکی بگیره یانه ولی خوب ازنظربدنی ضعیف بودم خداروشکر دوقلونمیشه حالااگه همین یکی بگیره 

برای سونوآب زیادخوردم کیتم هاله بود نمیدونم چون اب زیادخورده بودم نشون نداد یا کلانشون نداد

توکل به خدا انشالله که بگیره فعلا مجبوریم به صبر کردن

سلام ببخشید من چندروز پیش تخمدانم تیرمیکشید بدون مثبت شدن کیتم اقدام کردم الان بازتخمدانم تیرمیکشه وکیتم مثبته بنظرت اشتباه کردم اونموقع اقدام کردم؟خیلی وقت بودتورژیم بودم بتظرت خراب کردم زودتر اقدام کردم؟الان اقدامم بکنم بیفایده؟