2777
2789
عنوان

امپول hgc لطفااگه کسی میدونه کنک کنه

358 بازدید | 54 پست

سلام من دوتافولی 18داشتم روز 10سونو ودکتربهم امپول اچ جی سی داد زدم ولی از دیروز هیچ علائمی ندارم وکیت هم منفی همش 

چیکارکنم یعنی تاثیر نکرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیکلت چند روزس؟

منم فولی هام ۲۵ و ۱۷ بودن آمپول رو روز ۱۵ پری زدم سیکلهام ۲۸ روزه بود..روزیکه زدم درد تخمدان داشتم فرداش اقدام کردم و خداروشکر نتیجه داد..البته چند روز بعد آمپول پشت سرهم اقدام بودم

🥰خدایا شکرت🥰
یعنی برای علائم وکیت هنوز زوده؟منتظرم بمونم؟ممکنه با فولی 18 وامپول بازم آزاد نشه ممنون که جوابمو دا ...

اره عزیزم گاهی اینجوری میشه فردا باز کیت بزن 

نه بلاخره آزاد میشه اینکه باردار نمیشن این فولیکول تخمک ندارع که جنین تشکیل بده

سیکلت چند روزس؟ منم فولی هام ۲۵ و ۱۷ بودن آمپول رو روز ۱۵ پری زدم سیکلهام ۲۸ روزه بود..روزیکه زدم د ...

من فکر کنم زود امپول رو زدم روز 10 پری زدم دوتا فولی 18 تویکی و17 تواون یکی بنظرت باید هنوز بزرگتر بشن؟

من فکر کنم زود امپول رو زدم روز 10 پری زدم دوتا فولی 18 تویکی و17 تواون یکی بنظرت باید هنوز بزرگتر ب ...

درمورد بزرگ شدنش اطلاعی ندارم ولی فک کنم آمپولارو زود زدی..دکتر گفت بزن؟

🥰خدایا شکرت🥰
من ماه دوم که زدم باردار شدم سه تا فولی داشتم دوتاش گرفت دوقلو دارم الان 

خداحفظشون کته اندازه فولی هاتون چند بودموقعی که امپول زدید؟میشه جنسیت سه قلوهاتو بپرسم

خداحفظشون کته اندازه فولی هاتون چند بودموقعی که امپول زدید؟میشه جنسیت سه قلوهاتو بپرسم

فولی ها 19و 18 و21بود اگه درست یادم باشه 

دوقلو دختر 

به نظرم به موقع زدی اندازه فولیت خوبه بوده ایشالا که همین ماه باردار میشی عزیزم 

سیکلت چند روزس؟ منم فولی هام ۲۵ و ۱۷ بودن آمپول رو روز ۱۵ پری زدم سیکلهام ۲۸ روزه بود..روزیکه زدم د ...

شما بعد چند وقت عزیزم متوجه شدین بارداری؟؟

من امروز باید پریود میشدم بی بی زدم منفی بود.

یعنی کلا باردار نشدممم؟؟؟

از روز ۱۵ امپول بی بی زدم منفی بود تا الان

فقط روی بی بیرچک همش هاله سفید میفته

من ماه دوم که زدم باردار شدم سه تا فولی داشتم دوتاش گرفت دوقلو دارم الان 

کی متوجه شدین باردارین بعد امپول عزیزم؟

من امروز باید پریود میشدم نشدم.بی بی زدم منفی بود

از روز ۱۵ امپول هم بی بی منفی بود 

فقط هاله میفته هاله سفید🫤