2777
2789
عنوان

طلاق مامان بابام منو شکسته بقران

566 بازدید | 34 پست

خواهش میکنم رو منبر نرید که بگین خیلیا پدر مادرشون سرزندگی هستن اما بچه هاشون دارن زجر میکشن بله درست منکر حرف شما نیستم اما منم یکی از این بچه هام که با اعصاب خوردی بزرگ شدم کاش وقتی بچه بودم مثلا یکسالم بود جدا میشدن اونوقت حرف شما درست بود میگفتم من فقط پدر مادرم طلاقی ان دعوا و کتک ندیدم اما وقتی همه رو باهم تجربه کردم 

روحیم ضعیف و شکننده و افسرده شده 

سریع گریه م میگیره صدام میگیره خیلی دل مرده م تو سن ۲۳سالگی

بقران  بابامم پشتم نیست یه ذره دستی از من بگیره بتونم پیشرفت کنم کلاسی بنویسم بتونم برم دانشگاه هنوز با دیپلم تو جامعه دارم میگردم  بقران هیچ و هیچ 

مامانمم  یه زن خونه داری که کاری از دستش برنمیاد نه میتونه سرکار بره نه کاری کنه تازه همه گرفتاریاش گردن منه عین بچه ۵ ساله میمونه نه میدونه چیکار کنه نه میدونه چی بگه همشو من باید بگم

زنگ زدم کمیته میگن چون بابات زنده هس نمیشه که تحت پوشش باشی و طبق حرفاش متوجه پول سنگینی نمیدن که من بتونم کاری کنم درحای که گفتم بهشون بابا من با مرده فرق نداره برام

بقران خیلی داغونم خیلی اعصابم خورده

انقدر فکر میکنم سردرد میگیرم همش گریه م میگیره

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که مشکلاتت یکی یکی حل شه و زندگی موفقی در پیش روت خدا بگذاره، این روزها اکثرا مشکلات مالی دارن چه مجرد چه متاهل هیچکس دیگه جیبش پر پول نیست متاسفانه ،اه این مردم دامن مقصران این کشور و بگیره و تو همین دنیا مجازات شن

منم تو این همین وضعیت ام حالت رو خیلی خوب میفهمم🥲کسی نمی‌فهمه ما ها رو 

پدر مادر من در شرف جدایی ان

شما دلت شکسته اس برامون دعا کن پدر و مادرم جدا نشن همچین درست شه میگن دعای دل شکسته خیلی‌ خریدار داره پیش خدا ❤️‍🩹

الهی که مشکلاتت یکی یکی حل شه و زندگی موفقی در پیش روت خدا بگذاره، این روزها اکثرا مشکلات مالی دارن ...

😭😭😭💔💔💔دلم گرفته 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ایشالا به زودی زود مشکلاتت حل بشن و دلت آروم بگیره عزیزم 🤍✨شما ام برای من دعا کن

مرسی عزیزم منم برات دعا میکنم

بخاطر همین نمیخام طلاق بگیرم با اینکه شوهرم کیخاد طلاقم بده بخاطر بچم 

برامون دعا کنید  فقد بخاطر بچم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

از بابات شکایت کنم واسه نفقه ماهی 2ونیم تا 3 تومن بهت میده البته این حداقلش. با دیپلم یا موقت برو یه سال کار کنم مثل منشی دکتری جایی با همون نفقه بابات برو دانشگاه علمی کاربردی . اونا دلشون برات نمیسوزه تو خودت خودتو نجات بذه

بخاطر همین نمیخام طلاق بگیرم با اینکه شوهرم کیخاد طلاقم بده بخاطر بچم برامون دعا کنید فقد بخاطر بچم

اگه درست خوندی استاتر گفت کاش وقتی کوچک بودم طلاق میگرفتن و دعواهاشونو نمی‌دیدم 

زندگیم فقط همسرم

عزیزدلم کلاسای فنی حرفه ای شرکت کن.

این حرفا و حاشیه ها را دور بریز فقط خودتو ببین.

برو فنی حرفه ای شهرتون سوال کن کلاس کامپیوتر و حسابداری خصوصا حسابداری ثبت نام کن. پشتکار داشته باشی حتما موفق میشی. کلی دوست کارمند پیدا میکنی واست خوبه، معرفی بکار دارن حتی خودتم میتونی کار پیدا کنی ولی هییییچوقت ناامید نباش چون اینه که نمیذاره پیشرفت کنی نه شرایطت

دختر من جشن گرفت از طلاق ما ،رابطه سمی باید تموم شه فایده و بود و نبود بابات چیه برات ،حتما مادرت سخ ...

مگه من میگم چرا جدا شدن؟

میگم کاش جدا میشدن اما زودتر وقتی حالیم نبود وقتی بچه بودم 

نه الان که روح و روان من به فنا رفته