2777
2789

من اون تاپیکو خیلی دوست داشتم تقریبا تاآخراشو خوندم یه مدتی نیومدم الان اومدم دیدم ترکیده😥😥😭😭😭😤😤😤😤 بیاین اینجا ادامه بدینو تعریف کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏

خدمتت عرض کنم که من هر خوابی میبینم واقعی میشه دقیقا همون اتفاق میوفته ولی چند وقت پیش یه چیز عجیب تر برام اتفاق افتاد اینکه خواب دیدم یه زنی داره با چاقو از اون چاقو های میوه خوری انگشتم و میبره ولی خوب خون نمیومد وقتی بیدار شدم رو همون انگشتم رد چاقو بود .....خیلی ترسیدم و البته از اون به بعد هر شب بالا سرم قرآن میزارم 

چه بد ک خواب تصادف کسیو ببینی و واقعی شه ...

خواب طلاق ...

خواب مرگ ...

خواب تولد ...

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ضمیر پاکی داری

دوس ندارم این اتفاقات و و نمدونم چیکار کنم تموم شن

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

اول خودم بگم

خواهرم باشوهرش اختلاف داشت ومسببش خواهرومادر دامادمون بودن تاجایی که خواهرش خود زنی کردو به مادرم تهمت زد وچون مادرم سالخورده ان قاضی گفته بود ایشون میتونه شمارو بزنه؟؟

یه شب خواب دیدم توحیاط خونه مادرمم میخوام برم تو ولی جلوی در ورودی دوتا خوک چاق افتادن مردن منم میخوام یجوری ردشم که بهشون نخورم بعد حدودا دوماه مادر دامادمون وخواهر بزرگش به فاصله یک ماه مردن البته اون آتیش بیار کوچیکه بود

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
دوس ندارم این اتفاقات و و نمدونم چیکار کنم تموم شن

روزی سه بار صبح آیت الکرسی بخون و چهار قل تا از بله دور باشید انشالله....نمیدونم من وقتی یه مدت گناهی نمیکنم و توجهم به خداست و فکرم مادی نیست شبا رویای صادقه میبینم

روزی سه بار صبح آیت الکرسی بخون و چهار قل تا از بله دور باشید انشالله....نمیدونم من وقتی یه مدت گناه ...

من آدم بی گناهی نیستم نمدونم چرا این خوابا رو میبینم ..حتی نمازم نمیخونم اعتقاداتم هم لنگ میزنه

۲سال بهد فوت پدر شوهرم ، مادر شوهرم وپسراو دختراش  بجز ما مهاجرت کردن یه شب دیدم باپدرشوره یه راهیو میریم کنارش یه باغه ولی دیوار نداره پدرشوهرم رفت سمت باغ بهم گفت فلانی بیا اینجا آب بخور منم رفتم دنبالش یه رودخونه بزرگ ولی خشکیده بود یه آب باریکه ازش میومد هردوآب خوردیم بعد بهم گفت این رودو میبینی قبلا پرآب بود الان کم شده وقتی بیدار شدم گفتم حتما خانوادش رفتن خیراتو رفتن سرمزارش کم شده خیلی دوسش داشتم خدارحمتش کنه به شوهرم گفتم و براش ختم قرآن گرفتیم

روزی سه بار صبح آیت الکرسی بخون و چهار قل تا از بله دور باشید انشالله....نمیدونم من وقتی یه مدت گناه ...

چه خوب👌خوش بحالتون

۵سال پیش پسرم می‌خواست مهاجرت کنه ولی کارش جور نمی‌شد یک شب خواب دیدم ۱ خانم قد بلند از در اومد تو از زیر چادرش یک جفت کفش آورد بیرون و گذاشت رو زمین و به من گفت اینو بده پای پسرت کارای پسرم خود به خود جور شد و رفت

سال بعد از مهاجرت پسرم وقتی خواهرام می‌خواستند برن ماهم می‌خواستیم بریم ولی کارامون جور نشد همون روزا یک خوابی دیدم، دیدم رفتم یک جایی تو یه کوچه تمام کوچه خالی بود یه قسمت زمین خالی بود توش پر از کفش بود کفش‌های کهنه منم رفتم توی کفشا تا کفش‌های سالم برای خودم پیدا کنم ولی هرچی گشتم همشون تا به تا بودن بعد خوابم خواهرام رفتند و ما موندیم

مادرم یکی از خانم‌های اقوام رو توی خواب دیده بود که تازه فوت شده بود و اونجا خیلی عذاب می‌کشید و همش دستش رو به سمت مادر و خواهرم دراز می‌کرده مادرم وقتی اینو برام تعریف کرد گفت اون خدا بیامرز وقتی زنده بود یک تهمتی به خواهرم زده بوده وبابت همون در عذاب بوده و حلالیت می‌خواسته مادرم می‌گفت دیدم توی کفن پیچیده و یک بند بلند دور گردنش پیچیده طوری که گردنش بلند شده و همه وجودش آتیش گرفته و دنبال مادر و خواهرم میومده

برم به زبندگیم برسم دوباره یادم بیاد میام تعریف میکنم🌹

دوستان این شبهاوروزا برای ظهور آقامون وهدایت وعاقبت بخیری همگی دعا کنیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻منم فراموش نکنین❤

من آدم بی گناهی نیستم نمدونم چرا این خوابا رو میبینم ..حتی نمازم نمیخونم اعتقاداتم هم لنگ میزنه

خدا ارحم الراحمینه عزیزم حتما قلبت پاکه بقیشم بسپر به خودش البته شاید اینا نشونه باشه تاآدمو تلنگر بده شاید خدا داره بهت میگه برگرد پیشم👌