2777
2789
عنوان

خواهرام میگن از الان دعوا را بنداز

663 بازدید | 53 پست

بچها منو دوص*ت پسرم قرار بر این گذاشیم که اگه شد یه چند ماه دیگه جدی بشه قضیه.حالا اونا خیلی پر جمعیتن.امروز برگشت گف مامان تو و مامان من هیچ فرقی نداره اگه ی بار اونارو شام دعوت کنم فرداش مامان تورو دعوت میکنم و بالعکس.من اومدم اینارو به خواهران تعریف کردم شروع کردن به فش دادن منو پر میکنن که برو بگو غلط کردی شما زیادین من شمارو تحویل نمیگیرم حوصله خونواده پرحمعیت شمارو ندارم.بهشون میگم بابا ادمای خوبین چرا اینطوری بگم مث خونواده ی خودم میشن.میگن ن غلط کردی تو سری خور نشو😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان دعوا🙄🙄بابا شاید ادمای خوبی بودن خودشون کمک کردن یا همگی نیومدن یه دفعه، اسبو نخریده که نعل ...

اخه همسایمونن ۳۰ ساله مامانم میشناستشون خبلییی خونواده خوبین

بنظرم با هرکس ازدواج کردی به خواهرات چیزی نگو 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸