2777
2789
عنوان

بهم گفت تغییر جنسیت بده🥲

1591 بازدید | 80 پست

همکارم تازه زن گرفته فکر کرده چه خبره.....امروز بهم گفت تو رو که کسی نیومد بگیره برو تغییر جنسیت بده حداقل زن بگیر.....با خنده و شوخی حرفشو رد کردم رفت......ولی دلم گرفته و سپردمش به خدا😥تاپیک به یادگار بماند  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

*و خورد تو هم فقط نگاش کردی؟!

باید میگفتی اولا به تو ربطی نداره

دوما اتفاقا خیلیا میخواستن بگیرن من نخواستم 

سوما از این بعد مراقب باش از حدت نگذری

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چه بی شخصیت  دیگه باهاش حرف نزن محلش نده

نه کلا باهاش قاطی نیستم.....امروزم اصلا به روش نیاوردم که ناراحت شدم....ولی بغض دارم  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بیخیال بابا میگن در رودخونه رو میشه بست ولی دهن مردم رو نه

حرف مردم باد هوااااست بخاطرش غصه نخور🥺😘

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

همیشه برام سواله اینایی که بودن فکر کردن حرف می‌زند و دل میشکونن عذاب وجدان هم میگیرن یا نه؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

ملت چقدر گستاخ شدن!

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
*و خورد تو هم فقط نگاش کردی؟! باید میگفتی اولا به تو ربطی نداره دوما اتفاقا خیلیا میخواستن بگیرن م ...

نه چیزی نگفتم....اونوقت میگفت حرص خورده ولی خوب از درون شکستم