2777
2789
عنوان

بهم گفت تغییر جنسیت بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 80 پست

و لقد نعلم یضیق صدرک بما یقولون

من میدونم دلت را با حرف هایشان میشکنند

واصبر لحکم ربک فانک باعیننا

پس برای پروردگارت شکیبایی کن که تو تحت حفاظته منه خدا هستی

به خوب جایی سپردیش گلم

همیشه برام سواله اینایی که بودن فکر کردن حرف می‌زند و دل میشکونن عذاب وجدان هم میگیرن یا نه؟

نه اینا اصلا عقل ندارن که فک کنن اگه عقل داشت همچین حرفی میزد ؟ 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اينجور ادمهارو ادم حساب ميكني و باهاش صميمي ميشي،؟؟

اصلا باش قاطی نیستم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
چطوراجازه میدین یه نفرآدم غریبه درمورد شما نظربده اونم همکارجنس مخالف..والا بنظرم اشکال تو رفتارشما ...

اصلا باش قاطی نیستم در حد سلام.....فقط خیلی ساله همکاریم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

من چرا انقد حرصم میگیره یه انسانی مثل استارتر  بخاطر حرفای یه احمق انقد ناراحت میشن که بغضشون بگیره چراااا؟؟؟؟؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
نه اینا اصلا عقل ندارن که فک کنن اگه عقل داشت همچین حرفی میزد ؟ 

خیلی بده آدم زبونش تلخ باشه 🥲

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
بهش بگو تو که مرد زن گرفتن نبودی زن گرفتی!  منم میان میگیرن،تغیر جنسیت نیاز بود شما انجام میدا ...

بهترییییین جوااااااااااب      

فقط حیف که دیگه کذشت و اسی نمیتونه برگرده عقب بهش بگه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…