2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 54142 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم پی آر پی بعدش که با سرنگ زد با دستگاهم دوباره رو صورتم کشید و آخرش هم ویتامین سی زد خیلی قرمز شده و یکم میسوزه حس کشیدگی داره پوستم و سفتی و سوزش..به نظرتون تا فردا قرمزیش خوب میشه؟

من امروز رفتم پی آر پی بعدش که با سرنگ زد با دستگاهم دوباره رو صورتم کشید و آخرش هم ویتامین سی زد خی ...

قرمزیش ممکنه دو سه روز طول بکشه عزیزم

نه بخاطرprp ؛ بخاطر مزونیدلینگ

باید خیلی مراعات بکنی

صورتتو نشوری تا ۲۴ساعت

جلوی گاز نایستی که گرما به صورتت بخوره

مرتب ترمیم کننده و ضدافتاب بزنی

و بقیه مراقبت هایی که دکتر بهتون گفته

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام عزیز‌من واسه منافذ صورتم دکتر گفته لیزرco2و پی آر پی باید انجام بدی بنظر شما جواب دهی داره؟

سلام

نه عزیزم برای منافذ تاثیری ندارهprp

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قرمزیش ممکنه دو سه روز طول بکشه عزیزمنه بخاطرprp ؛ بخاطر مزونیدلینگباید خیلی مراعات بکنیصورتتو نشوری ...

مرسی عزیزم.. زیر چشمم هم تزریق کرد همون مواد پی آر پیو ..یکی از چشمام متورم شده زیرش ..چیکار کنم به نظرتون؟

بعد جای سوزنها نقطه نقطه قرمز شده میترسم برم بیرون از خونه اینا همه لک شن.. دکتر گفت تا دو روز کرم ه ...

زیر چشمت هم کم کم ورمش میخوابه

اصلا وقتی افتاب هست بیرون نرو صورتت لک میندازه

ترمیم کننده هم باید بزنی لک نشه

جای سوزن چیزی نمیشه مشکل مزونیدلینگه

اون پوستو حساس میکنه

راستش من همیشه از این روش یه کم می‌ترسیدم، چون نمی‌دونستم دقیقاً چجوری انجام می‌شه. اینجا هم چند نفر گفتن که تزریق پی آر پی برای صورت و دور چشم خیلی خوب جواب می‌ده . وقتی سرچ کردم، بیشتر مطالب فقط یه سری توضیح کلی بودن، اما یه ویدیو پیدا کردم که کاملاً مرحله‌به‌مرحله نشون می‌داد چطور انجام می‌شه.

جالب‌ترین بخشش این بود که یه خانم دکتر، خودش روی صورتش این کار رو انجام داد! همین که دیدم یه پزشک حاضر شده روی خودش تست کنه، خیالم راحت شد که اون‌قدرها هم ترسناک نیست.

اگه شما هم مثل من کنجکاوید که بدونید چطور انجام می‌شه، می‌تونید توی سرچ فیلم تزریق پی آر پی صورت و دور چشم دنبالش بگردید

سلام عزیزم خوبی .من برا پی ارپی نوبت گرفتم ولی شنیدم خیلی درد داره خیلی ترسیدم چند دقیقه طول می‌کشه تزریق تموم بشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام عزیزم خوبی .من برا پی ارپی نوبت گرفتم ولی شنیدم خیلی درد داره خیلی ترسیدم چند دقیقه طول می‌کشه ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟

نه اصلا دردش شدید نیست

قابل تحمله

ازت خون میگیره با انژیوکت پروانه ای

خونو که سانتریفیوژ کرد با سرنگ انسولین تزریق میکنه

پماد بیحسی بگو برات بزنه دردش کمتر بشه

تزریقش دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه

ته تهش تازه ۲؛۳ دقیقست

نگران نباش 

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟نه اصلا دردش شدید نیستقابل تحملهازت خون میگیره با انژیوکت پروانه ایخونو ک ...

مرسی مهربونم که جواب دادی من خیلی ترسیده بودم الان آروم شدم البته من خیلی صبور و پر طاقتم ولی جوری گفتن که من فکر کردم نتونم تحمل کنم .دوس دارم سه بار برم پی ارپی پوستم یکم جون بگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مرسی مهربونم که جواب دادی من خیلی ترسیده بودم الان آروم شدم البته من خیلی صبور و پر طاقتم ولی جوری گ ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

دردش که قابل تحمله نگران نباش

ولی حقیقتا تاثیرش موقته

بنظرم فیشال و فیلر جوانساز و روتین پوستی موثرترن به نسبت پی ار پی

من خودم برگردم به عقب هزینه پی ار پی رو میدم به فیلر جوانساز و فیشال