2777
2789
عنوان

افرادی وضع خوبی ندارند معرفی کنید

140 بازدید | 11 پست

بسم تعالی .

به نام آن که انسان را مخلوق بشر آفرید .

سلام وخسته نباشید .

(کرمان دل عالم است و ما اهل دلیم .)

کرمانی های عزیزتوجه فرمائید .

شهر کرمان به دلیل کم آبی در رتبه ایی خیلی بالاخشک سالی قرار است چوری که در خیابان های شهرک امام خمینی ،سرباز،سرآسیاب فرسنگی،شهاب ،

قحطی آب را به مدت 3روز هم تجربه کردند که در 23سال گذشته بی سابقه بوده است .

امادر گرمترین مسیر قرار دارد به طوری شهرستان کرمان گرمابه 54درجه را نیز تجربه کردند خوشبختانه در چند روز آینده به بازگشایی در حضور آقای رئیسی اب از شرق کشور به جنوب فرستاده خواهد .

اما خبر خوش دیگر .

11منزل منزل آپارتمانی 

به مدت یک سال به صورت رایگان در اختیار افرادی قرار می گیرند که شرایط زیر را دارند :

(1-افرادی که تازه ازدواج کرده اند.

2-دختر سنین زیر 25سال پسر زیر 32سال.

3-عقد نامه زیر 1سال باشد .

4-بچه نداشته باشند .

5-وضعیت مالی خوبی ندارند یعنی آقای داماد نباید خونه ،ماشین به نامش باشد )

در صورتی که کسی را می شناسید به من پیام بدید لطفا خواهش می کنم شرایط این است دست من نیست .

وکسی را در کرمان می شناسید وضع خوبی ندارند 

و عضو کمیته امداد نیستند   پیام بدید شمارشان را از طرف خانه مهربانی باهاشون تماس می گیرند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمان فقط؟

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
سلام عزیز دلم خسته باشید بله باید از افراد استان کرمان باشند اما اینکه کدام شهرستان در استان زندگی م ...

سلام اجرتون با امام حسین🌺🌺💖

موفق باشید🤲🌹

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸