2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین همگی😭

143 بازدید | 16 پست

واقعا با کسی که شکاکه و یه لحظه باهات خوبه  و یه لحظه سردعوا داره چیکار میشه کرد؟

با یه اقایی توی ارتباطم ک قصدش ازدواجه ولی بشدت شکاک و بددله 

یکم پیش داشتیم تصویری حرف میزدیم ی دیقه میگفت دوست دارم بدون تو نمیتونم یه دیقه میگفت میدونم با کس دیگه ای

هرچقد با گریه و التماس میخام بهش بفهمونم بدتر میکنه نمیدونم چیکار کنم 

هرچی براش قسم میخورم باورش نمیشه خیلی اذیت میشم همش کارم شده گریه

چیکار کنم؟ینی مشکل روانی داره؟

کلا قید ازدواجو باهاش بزن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دلم گیره😭

حتی اگه یه مدت افسرده بشی و بکی نمیتونم فراموشش کنم بهتر از اینه که یه عمر خودتو بدبخت کنی با عقلت تصمیم بگیر نه با دلت

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ته این رابطه فکر نمیکنم چیزی جز بدبختی باشه احتمال میدم سنت هم زیر ۲۵ باشه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
۲۳سالمه

چند وقته باهاشی؟!

ببین بهش پیشنهاد مشاور بده بگو بیا باهم بریم مشاور 

اگر رد کرد دیگه قطعا باید کات کنی 

اگر قبول کرد که برید باهم ببینید مشکل کجاست

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!