2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک با این فرد ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم جنس ایرانی نمیشن 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

هیچ کدام

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ساحل عاج حالا جای خوبیه؟

نمیدونم

ولی فکر کنم وضع مالیش خوب بود

هم به خاطر لباس هایی که برند میپوشید

و هم اینکه اینجا تحصیل میکرد ولی سر کار نمیرفت

یعنی هزینه هاش تامین میشد

فقط چون راهش دور میشد قبول نکردین شما؟

خب دلیل زیاد داشت

تفاوت سنی

من تازه جوجه دانشجو ولی اون داشت دکترا میگرفت

من سنم کم بود به ازدواج فکر نمیکردم

میخواست بعد از اتمام درسش برگرده و من اصلا نمی تونستم و نمیخواستم در اون زمان مهاجرت کنم

شناختم خیلی کم بود

نگاه های مردم اینجا اذیت کننده بود مثل شب و روز بودیم

و خیلی دلایل دیگه

و اینکه احساس میکردم ممکنه از روی غربت اینجا دنبال همدم بگرده و وقتی برگرده کشورش نظرش عوض بشه