2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک با این فرد ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 44 پست
وااای نژاد پرستی تو این سایت موج میزنه

من هیچوقت خودمو برتر نمی‌بینم از یه سیاهپوست یا کشور دیگه ولی آدم چه حرف مشترکی داره با کسی که هیچ نقطه مشترکی باهاش نداره

خود سیاهپوستام خیلیاشون ازسفید خوششون نمیادمن یه همکلاسی تانزانیایی داشتم می‌گفت خانوادش اصلا قبول نمیکنن روزی با یه سفیدپوست ازدواج کنه 

منتظر اتفاقات خوبم 
من هیچوقت خودمو برتر نمی‌بینم از یه سیاهپوست یا کشور دیگه ولی آدم چه حرف مشترکی داره با کسی که هیچ ن ...

چرا دیگه

زبان و دین مشترک 

و مدت طولانی کشور مشترک

حرف برای گفتن که خیلی زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت خودمو برتر نمی‌بینم از یه سیاهپوست یا کشور دیگه ولی آدم چه حرف مشترکی داره با کسی که هیچ ن ...

منکه نگفتم باهاش ازدواج کنه دقت کنی آخرین جمله نوشته کدوم بهتره؟ 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

قبول دارم نظرت و خیلی مهم باکسی که ازدواج میکنی اشتراکاتی داشته باشی اینکه باکسی باشی که هیچ چیزش برام قابل درک نباشه سخته

من آدمی به دلم بشینه ازدواج میکنم 

فرق نداره نژاد و رنگ پوست برام 

مهم انسانیته

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خصلت خیلی خوبش این بود اصلا دروغ بلد نبود بگه خیلی رک و صاف و ساده بود حتی با دروغ و حیله گری ایر ...

ایرانیا یه حرفو مث لقمه دور سر میگردونن

یادمه چندسال پیش یه خبرنگار از یکی از کشورای اروپایی اومده بود ایران که با رئیس جمهور اون زمان مصاحبه کنه

خبرنگاره درومد گفت اصلا حرف زدن با ایرانیا خودش یه چالشه 

حالا بخواییم درمورد چالشا هم حرف بزنیم دیگه چ شود😅

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چرا دیگه زبان و دین مشترک  و مدت طولانی کشور مشترک حرف برای گفتن که خیلی زیاد

هرچقدرم خوب فارسی حرف بزنه زبانتون مشترک نیستمن خودم فارس نیستم ترجیحم اینه حرفای عاشقانه و احساسی رو با زبان خودم بشنوم نه فارسی که مسلطم بهش

منتظر اتفاقات خوبم 
منکه نگفتم باهاش ازدواج کنه دقت کنی آخرین جمله نوشته کدوم بهتره؟ 

عزیزم منظورت از نژاد پرست منم

و جمله من بد برداشت کردی

من الان متاهلم

بعد از خوندن اون تاپیک یاد کیس خودم افتادم

و برام جالب شد ببینم بقیه کدوم ترجیح میدن

چون اکثرا گفتن غرب ترجیح میدن به اسیای شرقی

ولی از دید من هم اون زمان و هم الان ازدواج با شخص خارجی کلا سخته