2777
2789
عنوان

کاش بشه قرص بخورم بمیرم اخه من به چه درد میخورم زنده بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست
حتی مامانم نمیزاره اشپزی کنم میگه عرضه کاری نداری  پول نمیده باشگاه برم  اصلا ددل و دماغ ...

عزیزم متاسفانه گویا از نظر روحی خیلی تحت فشاری و اینا داره آزارت میده

از خونه بیا بیرون به خدا توکل کن اون تنها کسیه که راه نور رو بهت نشون میده

منم دو بار به صورت طولانی( خصوصا دومی) افسردگی رو از سر گذروندم و درکت میکنم اما بدون بعد خدا تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی و خودت

عزیزم متاسفانه گویا از نظر روحی خیلی تحت فشاری و اینا داره آزارت میده از خونه بیا بیرون به خدا توکل ...

من همیشه که بحثم بشه بامامانم اینجورمیشه حالم

اما وقتی تنهام تو اتاق فیلم ببینم و اینستا و... روحم اذیت نمیشه رفتارا و درک نکردنای مامانمه اذیتم می کنه 😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه که بحثم بشه بامامانم اینجورمیشه حالم اما وقتی تنهام تو اتاق فیلم ببینم و اینستا و... روحم ...

عزیزم گاهی عزیزترین آدم های اطراف ما آزار زیادی به ما میرسونن ؛ اما حواست باشه مادر جایگاه خودش رو داره و احترامش خیلی واجبه؛ پس سعی کن خیلی به پرو پاش نپیچی؛ باهاش جر بحث نکنی و بیخودی حرف اضافه ایجاد نکنی! حرفاش رو از این گوش بگیر و از اون گوش در کن و با خودت بگو خدایا من به خاطر توعه که احترامی متورم رو نگه میدارم

عزیزم گاهی عزیزترین آدم های اطراف ما آزار زیادی به ما میرسونن ؛ اما حواست باشه مادر جایگاه خودش رو د ...

هعییی دلم میخاد یکی درکم کنه تومحیظ خونه فقط 

اصن نمیخام خونه باشم دوستامم همه شهر خودشونن تنهام رلم ندارم اخه کی میاد سمتم دارم میپوسم

سلام عزیزم شبت پر از حال خوب! بشین و دقیق خودت و افکار و علایقت رو واکاوی کن هر آدمی اگر به دنیا پا ...

ووی که پرانرژی  حالم خوب شد پستتون دیدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر