2777
2789
عنوان

کاش بشه قرص بخورم بمیرم اخه من به چه درد میخورم زنده بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست

منم این روزا رو گذروندم :)

عزیزم شما هنوز اول راهی خیلی وقت داری که زندگیتو بسازی،یواش یواش شروع کن به درست کردن اوضاع، آخرش فقط خودت میتونی خودتو از این وضعیت بکشی بیرون

هرکدومو گفتی رو نمیدونم ولی مطمئنم زشت نیسی؛) فقط به خودت اعتماد نداری خدا همه ی انسانها رو حتی خی ...

مگه من بدبخت چیکارش دارم بزاره توحال خودم باشم کجا خاسته زیادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه باررررر کنکور دادم کلی خوندمممم کلیییی نمیتونم برم ارایشگری نمیتونم😭😪 علاقه ندارم  من ...

دانشگاه آزاد نمیشد بری

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مگه من بدبخت چیکارش دارم بزاره توحال خودم باشم کجا خاسته زیادیه

خب قطعا الکی نگفته ببین از رو چه رفتاری و حرفی ک زدی اینو بهت گفته

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

سلام عزیزم شبت پر از حال خوب!

بشین و دقیق خودت و افکار و علایقت رو واکاوی کن هر آدمی اگر به دنیا پا گذاشته قطعا قرار بوده یه جایی یه جوری یه تغییری توی دنیا ایجاد کنه!

توام باید راهتو پیدا کنی! رشتتو دوست نداری؟ خب رشته مورد علاقتو پیدا کن! اصلا رشته مورد علاقه پیدا نمیشه؟ فدای سرت دنبال مهارت مورد علاقت بگرد و الی آخر...

یه جا نشستن و بیکار بودن فقط دور از جان شما آدم رو بیمار میکنه! اینارو فقط خطاب به تو نمیگما خودمم بوده روزایی که تجربش کردم!

بلند شو کتاب بخون؛ دو تا بشقاب بشور؛ یه روز آشپزی کن؛ شیرینی بپز؛ پادکست گوش بده؛ برقص؛ ترانه بخون؛ سریالای جذاب دنبال کن؛ خاطرات روزانت رو بنویس؛ برا عزیزانت وقت بزار؛ به افراد مسن اطرافت سر بزن؛ با بچه ها وقت بگذرون؛ گیاه بکار و بهش برس و...

بخدا دنیا پر از اتفاقای قشنگه که لازم داره امثال من و تو دنبالشون بگردیم!

اصلا چه چیز با ارزش تر از این زندگیه؟!

بلند شو بخند و زندگی کن و مهمتر از همه برا تک تک چیزایی که داری خدارو شکر کن💛

من سه باررررر کنکور دادم کلی خوندمممم کلیییی نمیتونم برم ارایشگری نمیتونم😭😪 علاقه ندارم  من ...

پس تلاشت بیشتر کن..برو کلاس کنکور.تست بزن..مشاوره کمکت میکنه .برای هدفت بجنگ آدمی عقب میکشه بازنده هست.تو میتونی

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
سلام عزیزم شبت پر از حال خوب! بشین و دقیق خودت و افکار و علایقت رو واکاوی کن هر آدمی اگر به دنیا پا ...

حتی مامانم نمیزاره اشپزی کنم میگه عرضه کاری نداری 

پول نمیده باشگاه برم 

اصلا ددل و دماغ ندارم توخونه باشم دلم نمیخا خونه باشم فضای خونه اذیتم میکنه 

من کاری نمیکنم توخونه فقط دراز میکشم 

مامانم کاریم ب من نمیسپاره میگه عرضه نداری حتی جلو زنداداشممممممم الهی من بمیرممممممممممم خدایا من بکششششششششششششش

حتی مامانم نمیزاره اشپزی کنم میگه عرضه کاری نداری  پول نمیده باشگاه برم  اصلا ددل و دماغ ...

برو سرکار 

ای خدا امان از دست مامانها

وقتی بری سر کار دستت تو جیب خودته

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه