2777
2789
عنوان

وزن جنين ۳۳ هفته و ۴ روز

1715 بازدید | 25 پست

وزن بچم تو ۳۳ هفته و ۴ روز ۲۱۴۸ بود چطوره؟کم نیست تا ۳۸ هفته چقدر میشه همش حس میکنم کمه🥺

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
عزیزم منم ۳۳هفته ام گفتن مایع دوربجه یکم زیاده ازتو چقدره

برا من ۱۶.۸ بود برا تو چنده؟

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کم نیس هفته ۲۰۰گرم اضاف میکنه

یعنی تا ۳۸ هفته ۳۱۰۰ میشه😍

عزیزم منم ۳۳هفته ام گفتن مایع دوربجه یکم زیاده ازتو چقدره

برا من ۲۳ هفته مایع جنین کم بود اینقد اب خوردم تو ۲۹ هفته شد ۱۶ ۳۳ هفته شده بود ۱۶.۸ من قند دارم خدا کنم دیگه بیشتر نشه رعایت هم‌نمی‌کنم 

برا تونگفتن کمه یا زیاد

نرمال اب دور بچه بین ۱۰ تا ۲۰ هستش برا تو خیلیم زیاد نیست رعایت کنی اب نخوری ی مدت چیزای قندی رو حذف کنی درست میشه