الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی اینجا هماتوم بارداری داشته، دو قلو باردارم دوشبه لکه بینی دارم شب اول شدید بود دکتر گفت فقط شیاف ...
منخودم داشتم تو ۶ هفته روزی دوتا شیاف ۲۰۰ میزاشتم و خیلیییییی رعایت میکردم استراحت مطلق کامل تو ۱۳ هفته ک رفتم اصلا نبودش نشاسته هم عالیه میتونی بخوری
دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
کلا از اول بارداری تا الان دارم شیاف میزنم اینجوری خيالم راحته نگران هماتوم نباش فقط استراحت ک شیاف ...
ممنون عزیزم دیشب داشتم سکته میکردم نشسته بودم یهو دیدم زیرم پر خون شد رفتم حموم لباسمو در آوردم یه لخته کوچیکه افتاد دیگه مردم گفتم بچه هام سقط شدن خداراشکر رفتم سونو سالم بودن اما دکتر گفت خطر داره استراحت مطلق داشته باش با شیاف
زندگی هیچوقت آسونتر نمیشه، تو قویتر شو...!️