2777
2789
عنوان

با داییم افتادم سر دنده ی لج😐

312 بازدید | 7 پست

من دیروز ظهر بود فکر کنم تنها بودیم گفت گرسنمه برام یه غذای خوب درست کن

پاشدم با وجود پا درد شدیدی که داشتم براش مرغ سوخاری درست کردم و کلی قر و فر تزیین کردم براش 

بعد من از صبح چیزی نخوردم به جز یه کیک کوچیک و آبمیوه 

بعد الان بیدار شدم رفتم توی اشپزخونه چیزی ندیدم که بخورم دیدم یه جعبه پیتزا روی سطله 

برگشتم رفتم توی اتاقش دیدم روی تختش دراز کشیده داره ساندویچ میخوره

نمیدونم چرا اعصابم خورد شده 

دست خودم نیست😂😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییت چرا همش خونه شماست یا شما خونه داییت هستی؟

نه عزیزم من شهر غریبم به خاطر مراسمی اومدیم خونه ی پدربزرگم   دایی مجرده🥲

بعد پدرو مادر و بقیه اعصای خانواده رفتن اون مراسم من حالم بد میشه برای همین نرفتم 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
این دایی،یا عمو کوچیکا چقدر باحالن خداییش 🥹😍 همیشه آرزو داشتم یکی رو داشته باشم 😅

اره فاصله سنیمون کمه😅