2777
2789
عنوان

مردم و زنده شدم :/

536 بازدید | 33 پست

پسرم شش و نیم سالشه. از وقتی از پوشک گرفتمش ، تو فصل بهار و تابستون که گرمه ، توخونه لخت و فقط با یه تیشرت میگرده ، هرچی امتحان کردم به ضور هم نتونستم تنش کنم. به خاطر همین کیشوت بلند میپوشونم که اون جاش دیده نشه ، وقتایی که مهمون میاد به ضور یه شلوارک بدون شور*ت و تیشرت میپوشونم. جیشش هم همیشه سر پا تو دستشویی انجام میده. موقع خواب هم که خونه خیلی گرمه ، باز لخت و با یه تیشرت میخوابه.

مایعات هم زیاد میخوره و اکثر شب ها که جیش داره منو صدا میزنه تا ببرمش دستشویی ، ولی یه ماهه منو صدا نمیزنه ، ازش پرسیدم گفت خودم میرم و منم خوشحال شدم تا اینکه یه شب وقتی صدای در اومد و میخواست بره دستشویی تعقیبش و دیدم همونجوری داره پشت کاناپه جیش میکنه چون کف خونه ، پارکت بود ، صداش میومد. گفتم فردا روز دعواش میکنم. صداش کردم و گفتم اونجا چیکار میکنی و گفت داشتم آب میخوردم خودمو به روم نیاوردم و فردا صبح دیدم پشت کاناپه و دیوار و پارکت همه لک و بدبو معلوم بود خیلی وقته اینارو میکرده حالا باهاش چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای وای 

تقصیر خودت بوده باید از اول عادتش میدادی شو  ر ت پاش کنه .

بعدشم که خودشم نمیشسته .

ببخشید ولی فک میکنم برا شما هم همچین نجس و پاکی مهم نبوده .

که سرپا هم جیش میکرده و خودشم نمیشسته