2777
2789
عنوان

مردم و زنده شدم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز این اولشه قبلا تو گلدون ها جیش میکرد

عرررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

فقط اونجا که دیدین پشت کاناپه جیش می‌کنه و گفتین فردا دعواش می‌کنید!! من بودم همون جا یه جیغ بنفش می‌کشیدم بعد هم می‌بردمش حموم، چون مطمئنا وقتی رو پارکت جیش زده خونه که هیچ پاها و تنشم نجس شده.

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
اونقدر هم بی ادب نیست

ربطی به بی ادبی نداره. ی کار اشتباه داره انجام میده باید بدونین چطور باهاش رفتار کنین ... الان خیلیا از زمان به دنیا اومدن بچه با مشاور کودک در ارتباطن برای هر مرحله چطور با چالشها روبرو بشن. جسارت نکردم 

همه جا جیش میکنه    

تنبیهش کن مثلا توپش یا ماشین ش یا اون اسباب بازی مورد علاقشو بگیر بگو از این کارت ناراحت شدم و تنبیه میشی بهش بگو زشته یکی از دوستات بیاد خونمون میگه ببین خونشون چقدر بوی بدی میده و دیگه نمیاد باهات بازی کنه بگو ولی در عوض اگه بری دستشویی کارتو انجام بدی برات ی اسباب بازی جدید میخرم و میذارم با دوستات بازی کنی

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟
خشک چیه خاک و گلدونش پوسید

واااای 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰