برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
عزیزم سلام من آزمایشم جوابش اومد منفی بود خداروشکر خداروشکر ولی همچنان پریود نمیشم خیل ...
سلامم قربونت مهربونیت .خب خداروشکر که همونی میخواستی شد نه دیگه بیخودی استرس نداشته باش که پریود شی آزمایش که اشتباه نمیکنه ، نه دوست خوبم ممنونم ❤️ منم بی بی منفیه میخوام برم آزمایش اگه انشالله منفی بود برم دکتر آمپولی چیزی بده پریود شم شما هم حتما برو مراقب خودت باش😍🌺