2777
2789
والا مامان عارفه جون بستگی داره ایشالا هر کی هر چی میخواد همون بشه دقیقا اما مثلا برای امثال من که یک سال و نیم میخواستیم و نشد خب دیگه فرقی نمیکرد کدوم نیمه یا کدوم ماه
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدیدا دوست دارم بچم نیمه اولی باشه حتی شد روز عید نوروز هم به دنیا بیاد خوبه ولی شوهرم واسش فرقی نمیکنه و میگه همین موقع ها هم عالیه و میگه نمیخوام چند ماه صبر کنم
مامان عارفه جان زیاد سخت نگیر به نظرم آخه واقعا فرقی نمیکنه فقط بستگی از چه زاویه ای بهش نگاه کنی....مثلا همین الان مرضیه جون با دلیل خودش ترجیح میده نیمه دوم یکی با یه دلیل دیگه ترجیح میده نیمه اول ....واقعا انقدر مسئله مهمی نیست
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
بنظر منم نیمه دومی...عملا تو بچه های اطرافم میبینم اونایی که نیمه اولی بودن یادگیری براشون سخت تر بوده.بازم بقول ترنج واسه کسی که دیر باردار میشه فقط باردار شدن مهمه و نیمه اولی و دومی فرقی نداره. من خودم دی ماهی بودم عاشق دی بودم دوست داشتم پسرمم دی ماهی بشه که شد.😆

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.