2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

901 بازدید | 44 پست

همسایه ما خودش مالکه ما مستاجر

پسرش زده اسباب بازی بچمو شکونده

منم قاطی کردم

مامان پاچه پارش اومده هرچی ازش دهنش دراومده بهم گفت

حرفایی زد که دلم و جیگرم آتیش گرفت

مگه من دست خودمه که مستاجرم

نمیدونم این خدایی که ازش حرف میزنید کجاست دقیقا

گفت شماگدایین

من۳تاخونه دارم

شمامستاجرین

البته منم واسه اینکه کم نیارم گفتم منم۴تا خونه دارم 

که برگشت گفت اگه داری چرا اینجا مستاجری

😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اشو دعوا کردی بخاطر شکستن اسباب بازی؟؟

ولش کن تازه ب دوران رسیده اس .احتمالا تا الان هیچی نداشته الان که ب مال و ثروت رسیده فک میکنه خدا شده...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بچه زده شکونده شما ک زن بزرگ هستی نباید صداتو مینداختی تو گلوت بچن خیلی حساسی خب نزار بچت با بقیه بچ ...

اخه بچش زورگوه

تاحالا ۵تا اسباب بازی بچمو شکونده

عزیزم چرا سر شکستن اسباب بازی بچه ات دعوا کردی اونها بچه اند و نمیفهمند .البته حرفهای اون‌خانم و به رخ کشیدن مال و منالش خیلی زشت و دور از ادب و شعوره .ولی کار شما هم زشت بوده 

اسباب بازی چه ربطی به تعداد خونه های اون عقده ای داشت منم خونه داشتم اما مستاجر بودم بنابردلایلی خیلیا رو میشناسم مستاجران خونه دارن یکیش خواهرم دو تا خونه داره اما خودش جای دیگه مستاجر ربطی نداره که 

نباید میگفتی چهار تا خونه دارم‌،معلومه لاف الکی زدی دیگه...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

الهی به زودی صاحب خونه خودت بشی عزیزم🤲🌺 ولی بخاطر ی اسباب بازی ارزش نداره خون خودتو کثیف کنی اگه ملایمت میکردی همسایه اونحرفارو نمی‌زد حالا هر موقع ببینیش عصابت خورد میشه ولی اون بچها بازم دلشون میخواد باهم بازی کنن