2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی این اسبابازیارو ک شکونده صدقه سر پسرم 

قلاده بچتو ببند اینجا باغ وحش نیس

درباره خونه هم میگفتی 3 تا خونه داشتی عرضشو نداشتی واس پسرت اسباب بازی بگیری یا اصن ۳ تا خونه داره چرا نمیفروشه یکی بهترشو بگیره؟

اخه بچش زورگوه تاحالا ۵تا اسباب بازی بچمو شکونده

خب وقتی دوتا رو شکوند نباید میذاشتی ب سومی و چهارمی و پنجمی برسه.نباید میذاشتی با هم بازی کنن وقتی ب اسباب بازی های بچه ات حساسی گلم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

شاید باورت نشه اما منم۲تا خونه ویلایی که هرکدوم ۲۲۰متر هستن دارم که قیمتشون حدود ۹میلیارد هست اما توی یه آپارتمان ۶۰متری مستاجرم الان۵ساله

شاید باورت نشه اما منم۲تا خونه ویلایی که هرکدوم ۲۲۰متر هستن دارم که قیمتشون حدود ۹میلیارد هست اما تو ...

چرا اونوقت؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

هیچ وقت بخاطر بچه ها،دعوا و بحث نشه بهتره.حالام که زده شکسته خب نذار دیگه باهاش بازی کنه ...اون خانومم چقدر بیفرهنگو عقده ای بوده که خونه هاشو به رخت کشیده.میخواستی بگی با وجود ۴تا خونم حال کردم خودم اجاره نشین بشم.تو اجارتو بگیر سرت به کار خودت باشه...

بااینجکر ادما دهن به دهن نذار.

شاید باورت نشه اما منم۲تا خونه ویلایی که هرکدوم ۲۲۰متر هستن دارم که قیمتشون حدود ۹میلیارد هست اما تو ...

چرا ؟؟ 😐 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"