2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 44 پست

بخدا تمام واحدها از دستش عاصی شدن

سر ۵هزارتومن باشوهرش دعوا داره

همه بچه هارو میزنه

اسباب بازی هاشونو میشکنه

همسایه ها سر اینکه مامانش پاچه پاره اس جرات نمیکنن باهاش حرف بزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونوقت؟

چون خونه های خودم اهوازن.منم بخاطر شغل همسرم اومدم بندرعباس زندگی کنم اینجا هم بخاطر اینکه کار شوهرم پروژه هست و ثابت نیست خونه نخریدیم و همچنان مستاجر هستیم.مستاجر بودن صرفا دلیل بر این نمیشه که طرف گداست و خونه از خودش نداره

چون خونه های خودم اهوازن.منم بخاطر شغل همسرم اومدم بندرعباس زندگی کنم اینجا هم بخاطر اینکه کار شوهرم ...

خب شما بخاطر کوچ این اتفاق افتاده

من فک کردم توی شهری که مستاجری خونه داری.

اتفاقا اسی هم میتونست همین ترفندو پیش ببره

بگه خونه هامون جای دیگست بخاطر شغل شوهرم تومدیم اینجا مستاجری😀

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چرا ؟؟ 😐 

چون خونه های خودم اهوازن.منم بخاطر شغل همسرم اومدم بندرعباس زندگی کنم اینجا هم بخاطر اینکه کار شوهرم پروژه هست و ثابت نیست خونه نخریدیم و همچنان مستاجر هستیم.مستاجر بودن صرفا دلیل بر این نمیشه که طرف گداست و خونه از خودش نداره

خب عزیزم همسایشون بددهنی کرده اونم دد جوابش باید اینو میگف البته کار ایشونم بد بوده حساسیت نشون داد ...

ما خبر نداریم این خانم به اون همسایه سر اسباب بازی که بچه شکسته چه رفتاری داشته 

نی نی سایت دادگاه یطرفس اونی که غایبه همیشه محکومه

ببخشید با کلمه با خاک یکسان کردم خندیدم

من صاب خونم ایران نیست این همسایمون خیلی ادعاش می شد ی بار من ازسرکار اومدم دیدم خاک سیگار جلوی درمونه سکته کردم فکر کردم دزد اومده  دیدم خانوم با سیگار هزپله ها اومد پایین گفتم شما سیگارتونو ریختید پاگرد من گفت برو بابابا مستاجر قراضه من همسایه هام خیلی با کلاسن بی نظیر این یکی عقده ای بود  گفتم متاسفم برات زنگ زدم مادر صاب خونم گفتم درست نیست گفت عیب نداره دخترم ماه بعد میاد باهاش حرف بزن خدا گواه درعرض ۶ماه شوهرش با خاک یکی شد طلبکارا جلوی در الان شنیدم رفته شهرستانشون نتونست حتی ۱خواب تهران اجاره کنه  

خب شما بخاطر کوچ این اتفاق افتاده من فک کردم توی شهری که مستاجری خونه داری. اتفاقا اسی هم میتونست ...

بله عزیزم میتونست همین حرفو بزنه.حالا تو ساختمونی که هستیم ۱۲واحده هرکدوم ۱میلیارد نهایتش قیمت خونه هاش باشه بعد اونایی که مالک هستن تو ساختمون برامون قیافه میگیرن🤣🤣🤣گفتم والا اگه خونه هامو اهواز بفروشم کل واحدهای ساختمونتون رو یه جا میخرم

من صاب خونم ایران نیست این همسایمون خیلی ادعاش می شد ی بار من ازسرکار اومدم دیدم خاک سیگار جلوی درمو ...

دقیقا این درسته هرکاری  بدی که انجام بدی به خودت برمیگرده من اینو زیاد دیدم

ما خبر نداریم این خانم به اون همسایه سر اسباب بازی که بچه شکسته چه رفتاری داشته  نی نی سایت دا ...

من به بچش گفتم این ۵مین اسباب بازی که از بچم شکوندی

همین