2777
2789
عنوان

جامعه خیلی کثیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک هدف داره ، تخریب خانمای شاغل و بی احترامی به پوشش ها .. چیزایی که گفتی هیچ ربطی به شاغل بودن ...

بیخودی جوسازی نکن. خودمم شاغلم. گفتم چون تو محیط کاری جمعیت زیادی یه جا جمعن بیشتر به چشم میاد این نوع رفتارها. وگرنه تک و توک ادم ببینه گرچه اون هم زیاد دیدیم و میشنویم که خیانت زباد شده. تن فروشی زیاد شده. ولی وقتی تو یه جا به تعداد زیاد می بینی واقعا ترسناک میشه. بالاخره یه کارخونه بزرگ معروف مشتی از خرواره

من نشنیدم چنین چیزی پارتی چرا شنیدم ولی این موردو نه. خب بستگی به هر کسی داره و شخصیتش وقتی یکی شخصیت والایی داشته باشه چنین چیزی بشنوه دهن طرفو سرویس می‌کنه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نمیدونم چرا قبول نمی کنید جامعمون کثیفه چرا گارد گرفتید نیست ؟

این همه خیانت و دزدی و اختلاس کوفت و زهرمار از کجا میاد پس 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مگه هرکسی که پوششش کامل نباشه از اوناس

یعنی نفهمیدید منظور اسی چیه؟

اصلا پوشش کامل تو ذهن شما چیه؟

همینکه به قصد خاصی لباس خاصی نپوشن بنظرم پوشش کامله چه میخواد چادر باشه چه میخواد هیچی برای پوشش سر نباشه اصلا چه تیشرت باشه چه مانتو باشه!

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌