2777
2789
عنوان

جامعه خیلی کثیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 73 پست
نه واقعا .خودمم شاعلم. صرفا چون چند وقته دارم حرفهای اینجوری میشنوم از ادمهای مختلف در مورد محیط کار ...

تا یه حدودی هم مقصر جامعه هم هست فقط نمیشه گفت که همه تقصیرا گردن خانم ها یا اقایون هست یه وقتایی جامعه و محیط و حتی فرهنگ هم اثر میزاره مثلا راهی که اقا برای رسیدن به هدفی اسون تره و حالا اگه یه خانم بخواد همون هدفو داشته باشه مسیر خیلییی طولانی تری رو طی میکنه و مجبوره سختیای بیشتری بکشه و بیشتر تلاش کنه و حتی حرف بشنوه یه سریا هستن که میخوان مستقل باش و براشونم مهم نیس از چه راهی نمیخوام از این افراد دفاع کنم ولی خب به هر حال هر اتفاقی که میوفته چندین مقصر داره و مقصر این داستانا توی فضای کاری اول از همه جامعه ماست بعد اقایون هستن و بعد از اون هم خود اون خانم

اگه اون اقا اخلاق کاری داشته باشه هرگز اینطور پیشنهادی نمیده و در نتیجه هیچ خانمی هم همچین چیزی رو قبول نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ چقدر کوته فکرید اخه

ول کن اینا رو اسی تاپیکت قفل کن توهم توطئه دارن😁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من حداقل ۱۳ ساله کار میکنم. حتا به عنوان نمونه تو محیط کاری هایی که بودم پیش نیامده برای من و همکارا ...

ببخشید مقاله که نمی نوشتم برا روزنامه. صرفا درد ودل بود. ولی واقعا برا خودمم اتفاق افتاده رییس شرکتم نیت سوء داشت که اومدم بیرون. بعد هم از دوستام پرسیدم گفتن برا اونا هم اتفاق افتاده رییس شرکت بدذات. 

نمیگگ همه رییس شرکتا اینجورین ولی زیادن این مدلی. الان هم که خیلیا زن و مرد تو شرکتها راحتن. بازم نمیگم همه. خودم چند جا کار کردم رییسش اینجوری نبود. ولی تعداد محیطهای بد زیاده که به چشم میاد

ببخشید مقاله که نمی نوشتم برا روزنامه. صرفا درد ودل بود. ولی واقعا برا خودمم اتفاق افتاده رییس شرکتم ...

مام ناراختیمو عزیزم. ولی نوع نوشتنتون و اینکه اصرار دارین خیلی زیاده، بحثو به انحراف برد و باعث موضع گیری شد. وگرنه کدوم خانوم شاغلیه که حداقل یه بار نشنیده باشه. 

چه جوری قفل کنم؟ کجاست؟

بزن رو پروفایلت اون بالا سمت چپ

بزن نی نی سایت من

بعد بزن رو گزبنه ایجاد کردم

بعد تایپک آخرت انتخاب کن قفلش کن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یعنی نفهمیدید منظور اسی چیه؟ اصلا پوشش کامل تو ذهن شما چیه؟ همینکه به قصد خاصی لباس خاصی نپوشن بنظ ...

عزیزم اینکه جامعه خرابه و همچین ادمایی هست که عادیه چون این موضوع تازگی نداره ولی خب همه قضیه پوشش رو چیزی که تو جامعه ما تعریف شده در نظر میگیرن نه ذهنیت شما 

اگه هم اسی منظورش این بوده خب تائیده دیگه چه کنیم

ادمو سگ بگیره ولی جو نگیره.
یعنی نفهمیدید منظور اسی چیه؟ اصلا پوشش کامل تو ذهن شما چیه؟ همینکه به قصد خاصی لباس خاصی نپوشن بنظ ...

دقیقا کسی که بد لباس میپوشه مسلما برا دل خودش نیس برا جلب توجهه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
همه جااینطوری نیس

اکثر جاها هست وقتی مینویسن سن زیر سی سال ظاهر فلان مصاحبه حضوری یعنی چی خب؟یعنی استفاده ابزاری از زن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
عزیزم کسی ک هنر نداره یا مهارت مجبوره با ترفند بالا بره وگرنه آدم هنرمند و ماهر هیچ وقت محبور به این ...

آخه الان آدم ماهر نمیخوان مشتری جذب کن میخوان اونم با عشوه