2777
2789
عنوان

جامعه خیلی کثیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 73 پست
عذر میخوام اما من هم شاغل ام و همچین بحث هایی و نداریم اگر دوست شما هم از اون آدماست مشکل از خودشه ...

منم شاغلم. محیط خوب هم پیدا میشه.شرکتهای کوچیک صددرصد بستگی به رییسش داره. خودم تو چتد تا از این شرکتها بودم از اخری فرار کردم عطاش رو به لقاش بخشیدم. وارد محیطهای آموزشی شدم که اوضاع بهتره

نه دوستمو میشناسم. البته فقط اون نبود که اینو گفت. شرکتهای دولتی و نیمه دولتی مخصوصا شرکتهایی که پول توش ریخته با رانت میان واقعا وضعیت اینه

من حداقل ۱۳ ساله کار میکنم. حتا به عنوان نمونه تو محیط کاری هایی که بودم پیش نیامده برای من و همکارا ...

دقیقا 👌👌

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیزو به پوشش ربط ندید مادر چادری ۵۰ ساله من که فقط گردی صورتش مشخصه بارها از مزاحمت های مردا تو خیابون برام گفته منیم که حجاب ندارم از اینچیزا تجربه کردم مشکل پوشش نیست مشکل نوع نگاه زنای جامعه به خودشونه بس که تو سرشون زدن و از زمین و زمان محدودشون کردن و بهشون نگاه جنسی داشتن خودشونم باورشون شده راهی جز این ندارن حالا هرکس به یه نوعی،یکی دنبال شوهر پولداره واسه رسیدن به آرزوهاش،یکی دوس پسر،یکی هم تو محیط کار کلا عادتشون شده واسه رسیدن به خواسته هاشون باید آویزون یه مرد باشن و واقعا هم جای تاسفه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
من میگم اوکی هم زشت وجود داره هم زیبا  تو به خوبی ها توجه کن چیکار داری کی چیکار میکنه خودت خ ...

حالا یه ادم دو ادم بود اکی بود. منم ایتطور فکر می کردم. ولی وقتی می بینی کل جامعه از لحاظ معنویات و اخلاقیات داره سقوط می کنه واقعیتش ترس برم داشته

بارها شده تو همین نی نی سایت به ادمهایی برخوردم که اصرار دارن که دختر و پسر پاک وجود نداره. همه رابطه رو تجربه کردن و اونی کرده حتما عیب و ایراد داره.خب این طرز تفکر از کجا میاد

حالا یه ادم دو ادم بود اکی بود. منم ایتطور فکر می کردم. ولی وقتی می بینی کل جامعه از لحاظ معنویات و ...

درسته یه میوه گندیده بقیه میوه هارو هم خراب میکنه

ولی خب چاره چبه؟

من خودم خیلی معتقد بودم ولی وقتی مملکت هیچیش درست نیس توام تحت تاثیر قرار میگیری

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
منو شوهرم دیشب رفته بودیم دسته از پیاده رو داشتیم میرفتیم بقران جلوم یه خانمه بود چادریم بود بعد پشت ...

اصلا ادم یه چیزایی می بینه و میشنوه دیگه به هیچکس نمی تونه اعتماد کنه

خودش هم پارتیش باباش بوده. حالا نمی دونم چقدر تو محیط های کاری هستی ولی واقعیته.مخصوصا تهران

من هم شغل دولتی دارم و هم کار ازاد انجام میدم عزیزم .اتفاقا تو شرکتی دیدم خانم باحجاب و چادری چطوری با ریس شرکت ریخت رو هم . اما اکثر دخترامون دارن کار میکنن صادقانه و پاک اما هستن افرادی که جز بدنشون هیچ چیز برای ارائه ندارن . اونا اگه تو زندان هم بذاری کار خودشونو میکنن.پس ربطی نداره به پوشش خانوم ها دیگه الان با وجود فضای مجازی و تایم بیشتر در اجتماع بودن همه میدونیم که هرباحجابی پاک و هر بی حجابی ناپاک نیست کاملا ثابت شده هست.

بعضیاشونم ازحسادت پشت سر بقیه میگن  خودم تلاشای دوستمو دیدم ک توارش موفق شد ،چقد بش بد کردن و ...

اخه اصلا من تو اون محیط نیستم و اصلا بحث موفقیت کسی نبود. کلا بحث ازدواج بود به این رسید که جامعه اینطور شده😄

رفتم دم مغازه ی یه خانم چند بار آشناست  به حدی با مرد مغازه دار کناری لاس میزدن حالم به خورد د ...

حالا بعصیا اومدن جوسازی کنن که علیه خانومای شاغل میخوام جو درست کنم

بابا منطورم جو جامعه است که بد شده. محیط کاری چون یه جمعیت زیاد یه جا جمع شدن بیشتر به چشم میاد