2777
2789
عنوان

جامعه خیلی کثیف شده

2762 بازدید | 73 پست

دیروز داشتم با دوستم صحبت می کردم تو یه شرکت بزرگ معروف کار می کنه که اتفتقا چند تا از اطرافیانم هم همونجا کار می کنن

داشت می گفت محیط کاری خیلی کثیفه. حالا به عیر از اینکه با رانت و پارتی میان و بالا میرن . زنها ببخشید زیرخواب رییسا میشن واسه بالا رفتن. خودم تو شرکتهای خصوصی حس کرده بودم .حالا جالبه بعضیا میگن عادیه. همه جا همینه. بعضیام میگن اون زنه مشکل داره من با هزار تا مرد کار کردم از این برخوردا نبوده. که البته بعید می دونم. چون این کسی که این حرفو میزد قیافه و تیپ هفت خط داشت. 

از این مدل لباس پوشیدن خانومها تو خیابون و محل کار مشخصه تهش هدف چیه

واسه بعضیام پاک بودن کلا مساوی عیب داشتن یا دروغگو بودن

خیلی خیلی جامعه کثیف شده. از ادمها ترسم می گیره خیلی وقتها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا حس میکنم توی یه سری تاپیکا دارن خانم های شاغلو به صورت هدفدار تخریب میکنن

امیدوارم اینجوری نباشه که شما میگی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

حالا من تو یه پاساژی مغازه داشتم نمیدونی چقدر آدماش کثیف وقیح بودن با اینکه متاهل بودن  ظاهرشون هم  معمولی بود ازاون موقع دیگه کسی رو با ظاهرقضاوت نمیکنم 

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️

عذر میخوام اما من هم شاغل ام و همچین بحث هایی و نداریم

اگر دوست شما هم از اون آدماست مشکل از خودشه و تربیت خانوادگی اش 

چه ربطی به جمعیت آدما داره؟!

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

هرجایی ادم خوب و بد داره ، قبل اینکه ادم بره سرکار باید در مورد محیطش تحقیق کنه چون ادم مریض همه جا هست 

اونیم ک از این روش میکشه خودشو بالا هرزه اس چه مرد چه زن 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من میگم اوکی هم زشت وجود داره هم زیبا 

تو به خوبی ها توجه کن

چیکار داری کی چیکار میکنه خودت خوب باش تا همه از خوبیت الگو بگیرن

چمیدونی اون ادم چی کشیده که به این راه رسیده بیخیال راه خودتو برو

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
جدیدا حس میکنم توی یه سری تاپیکا دارن خانم های شاغلو به صورت هدفدار تخریب میکنن امیدوارم اینجوری ...

نه واقعا .خودمم شاعلم. صرفا چون چند وقته دارم حرفهای اینجوری میشنوم از ادمهای مختلف در مورد محیط کارشون که البته واقعیته. همه چی شده پول. دخترای دیگه هم برا پیشرفت با پسرهای پولدار دوست میشن. کلا دخترها و زنهای زیادی دم دستی شدن برای رسیدن به پول 

الان میان مبخورنت ک وای قضاوت نکن حق دارن اون زنا

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دوستت حتما خودش ببخشید ولی انگار زیر خواب بوده وگرنه تواون شرکت چکار میکرده    .جدیدا هرکی ...

خودش هم پارتیش باباش بوده. حالا نمی دونم چقدر تو محیط های کاری هستی ولی واقعیته.مخصوصا تهران