2777
2789
عنوان

جامعه خیلی کثیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 73 پست
حالا من تو یه پاساژی مغازه داشتم نمیدونی چقدر آدماش کثیف وقیح بودن با اینکه متاهل بودن  ظاهرشون ...

بله درسته. اصلا از طاهر نمیشه فهمید ولی بعصیا دیگه طاهر و رفتار و حرفاشون تابلوئه

جامعه خیلی بد شده. شما متوجه میشید من چی میگم

بله درسته. اصلا از طاهر نمیشه فهمید ولی بعصیا دیگه طاهر و رفتار و حرفاشون تابلوئه جامعه خیلی بد شده ...

اره درسته میفهمم ولی دیگه به ظاهر کسی هم نمیشه اعتماد کرد بعضیا گرگ تو لباس میشن

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اوکی هم زشت وجود داره هم زیبا  تو به خوبی ها توجه کن چیکار داری کی چیکار میکنه خودت خ ...

الگو برنمی‌دارند هیچ 

ناراحت میشن چرا مثل اونا نیستی

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️

منو شوهرم دیشب رفته بودیم دسته از پیاده رو داشتیم میرفتیم بقران جلوم یه خانمه بود چادریم بود بعد پشتش مرده دست میزد به باسنش قشنگ دستشو میمالید اول فکردم باهمن دیدم نه غریبه س افتاده دنبال این خانم خانمه هم هیچ عکس العملی نشون نداد هرجا خانمه وایمیستاد مرده کثیفم مشتش وایمیستاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دقیقا بگو این وسط ب پوشش چیکار داشتی.   کسی ک اهلش باشه هست ب پوشش هم ربط نداره

تو خیابون یه سری خاتومها واقعا تحریک کننده لباس میپوشم. بعد میگم پسرا و مردا تو خیابون می بینن چه حالی میشن. به خاطر همینه گرسنه جنسی تو جامعه زیاد شده. همه هم رو شده. اگه قبلا کمتر و زیر بود الان زیاد و رو شده. انقدر که همه جا هست. واسه بعصیام عادی شده حتی

بعضیاشونم ازحسادت پشت سر بقیه میگن 

خودم تلاشای دوستمو دیدم ک توارش موفق شد ،چقد بش بد کردن و گریه میکرد و زحمت میکشید،بعد دخترا پشت سرش گفته بودن میره با دکترا دوس میشه ک کمکش میکنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

تو خیابون یه سری خاتومها واقعا تحریک کننده لباس میپوشم. بعد میگم پسرا و مردا تو خیابون می بینن چه حا ...

بی خیال شما از اونایی که نمیشه حرف منطقی باهاتون زد.

حال دلتون خوب ❤️

اون مردی که از قدرتش سو  استفاده میکنه واسه ارتباط با زنهای زیردستش از همه کثیفتره،  

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
قبول دارم کلا محیط کاری بده  فقط هم زنا بد نیستن مردای کثیف و عوضی بیشترن

بله. دقیقا یه سری مردا نگاه نمی کنن طرفشون اهلش هست یا نه. حداقل برو طرف اونی که خودش نخ میده به اون دختر سالم چی کار داری

البته ذهن مریص این چیزا حالیش نمیشه

تاپیک هدف داره ، تخریب خانمای شاغل و بی احترامی به پوشش ها ..

چیزایی که گفتی هیچ ربطی به شاغل بودن و بدون حجاب بودن نداره ‌.. ممکنه یه خانم بیکار برای خرجی تن به این کارا بده ... جامعه مشکل زیاد داره ادم هرزه و خرابم زیاد داره ولی اینطوری ک شما گفتی نه .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
نه واقعا .خودمم شاعلم. صرفا چون چند وقته دارم حرفهای اینجوری میشنوم از ادمهای مختلف در مورد محیط کار ...

من حداقل ۱۳ ساله کار میکنم. حتا به عنوان نمونه تو محیط کاری هایی که بودم پیش نیامده برای من و همکارانم. یه بار در حد یه دست زدن برای یکی از دوستام. تاپیکو یه جوری نوشتین که هم به خانومای شاغل و هم موفق بر میخوره