2777
2789
عنوان

بنظرتون به زن داداشم پیام بدم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 55 پست

الی جان شرایط منم مثل زن داداش شماست که اگر هر کسی خونه مادرهمسرم باشه ونرم به خود میگیرن و توقع بیجا دارن.. خدا بهش صبر بده و با پیام بگو دلتون تنگ شده و کادو گرفتید.. 

اصلا توقع بیجا برای اومدن و دیدن شما یا صحبت های مادرت نداشته باش. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

زنداییم خونه مادربزرگم اینا زندگی میکرد 

با وجود بچگیم همیشه دلم براش میسوخت اون مجبور بود بمونه چون ماها رفتیم اونجا... 

روز اول عید 

عید فطر 

قوربون 

یلدا 

یا هر مراسمی که میشد و همه میرن خونه بزرگترا 

زندایی من مجبور بود بمونه اونجا چون همه خواهرشوهرا و برادرشوهرا با همسر و بچه جمع میشدن... 

هیچ وقت حق نداشت شب خونه پدرش بمونه

نزدیک به شام میرفت بعد شام برمیگشت... 

خداروشکر رفت و  خودشو خلاص کرد یه لحظه نمیتونم خودمو جای اون بزارم عجب صبری داشت هیچ وقت کلامی به دهنش نمی اومد یا اخمی به ما نمیکرد 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حق نداره سر زده بره شاید زن داداشش بی حوصله باشه شاید اعصاب نداشته باشه شاید کار داشته باشه یا هر ...

شمام فقط ازسمت زن دایی قصیه رومیبینی 

وگرنه اسی گفت دختر داداشم‌گریه میکنه بهونه دخترم میکنه مادرش صدا میزنه

بعدم اینا بچه هستن مگ همشون باهم رفتن ک بگن معذبه ویاکار داره حوصله مهمون داری نداره

اگ اینجور باشه بایدکلا باقوم شوهر قطع ارتباط کرد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
جبهه نگیرید.ولی اگه بچه نداش زن داداشتون فک میکردم منو‌میگید😂

میدونی وقتی با مادرشوهر یه جا زندگی کنی یه سری توقعات پیش میاد اخه یه بار ما رفتیم خونه خالم زن داداشم خواب بود بیدارش نکردیم ک بیاد باما ناراحت شده بود چندسال پیش ، حالا خودش هردفعه همین کارو میکنه ،تو که پریروز خونه مامانت بودی حداقل ناهار میومد پایین شام میرفت اونحا 

هدیه رو بدید به برادرتون و تولد بچه رو تبریک بگید

اگر اینطوری نیست که با دعوت بیاد خونه مادرتون و این بار این کار رو کرده به نظر میاد عروستون شیطنت چاشنی رفت و آمدش کرده که بهتره حرفی نزنید 

ولی در برخورد باهاش رفتاری که باهاتون میشه رو در نظر بگیرید

اصلا  چه توقعیه دارید که چون شما اومدید باید میومده بهتون سر میزده ، چرا شما نمیرید پیشش و بهش ...

عزیزم من ساعت۸صبح اومدم زن داداشم همیشه تا۱۱خوابه صدای دخترش که میاد دخترم میره بالا پیشش، بعدم تا بیدار میشه که پمیشه بریم بالا سرش ، ساعت۱۱دخترم رفت ۱۳امد گفت زندایی رفت 

میدونی وقتی با مادرشوهر یه جا زندگی کنی یه سری توقعات پیش میاد اخه یه بار ما رفتیم خونه خالم زن دادا ...

عزیزم این ب شما مربوط نیس ک پریروز خونه مادرش بوده یا نه اول اینو یاد بگیریم.اونم از روی اجبار اونجا زندگی میکنه،فقط میتونید بگید ک شام اینجاییم و میخایم خودت و بچه رو ببینیم اکر نیومد بله شما حق دارید ک ناراحت بشید وگرنه هیچچچچچچچچچ چیز دیگه ب شما ….نیس

هدیه رو بدید به برادرتون و تولد بچه رو تبریک بگید اگر اینطوری نیست که با دعوت بیاد خونه مادرتون و ا ...

نه دعوتی نیست هردفعه ما میایم اونم میاد اما تاحالا چندباری اینکارو کرده ، تازه میگه شما کم میاین هفته ای یکبارمیاین من حوصلم سرمیشه تو خونه روزایی که شما میاین خوبه منم میام پایین دور همیم

میدونی وقتی با مادرشوهر یه جا زندگی کنی یه سری توقعات پیش میاد اخه یه بار ما رفتیم خونه خالم زن دادا ...

عزیزدلم شما گه کادو گرفتین همتون جمع بودین خب بود یه تماس مادرتون میگرفت به زن داداشت میگفت دخترا اینجان واسه تولد بچه ات کادو خریدن شمام شب بیایید  دلتنگتون شدن دورهم باشیم خوش میگذره

خب مشخصه زن داداشت احساس اضافی بودن کرده گفته حالابرم میگن چقدر فوضوله چون عروسه البته

اینم گه خونه مادرش رفته میگی به مادرم‌نگفته توقع زیادیه 

درسته تویه خونه زندگی میکنید ولی دلیل نداره هرجای رفت هرچی خورد گزارش بزنه یگم ازادی حقشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
عزیزم من ساعت۸صبح اومدم زن داداشم همیشه تا۱۱خوابه صدای دخترش که میاد دخترم میره بالا پیشش، بعدم تا ب ...

همون ۱۲ بهش زنگ میزدی میگفتی عزیزم اگه کار نداری بیا پایین یا اگه مزاحمت نیستیم بیایم پیشت 

جواب ابلهان خاموشیست
شاید دلش از یه جای دیگه پره یکطرفه قضاوت نکنیم.ولی شما زمانی میتونید ناراحت بشید ک دعوتش کرده باشید ...

من اسم اجازه رو اوردم؟گفتم میتونست نیم ساعت بیاد بشینه بعد بره باز شام بیاد

عزیزم من ساعت۸صبح اومدم زن داداشم همیشه تا۱۱خوابه صدای دخترش که میاد دخترم میره بالا پیشش، بعدم تا ب ...

ول کن عزیزم برا کی توضیح میدی بعضیا خودشون عروسن وچون اسم عروس میاد همه جوره مدافعش میشن

واقعا بهتون حق میدم ولی چیزی که میدونم زنداداشت باوجود بچتون متوجه حضور شما شده وبی احترامی کرده و رفته

حالا شما بخای ناراحت شی وپیام بدی اون بیشتر خوشحال میشه بهترین کار اینه که همین الان بساط یه تفریح ۵،۶ساعته آماده کنین با مادرپدر وخانواده آبجیت عصر وسایل جمع کنین برین یه جای تفریحی و شامم همونجا بمونینو میل کنین وقتی ببینه به یه ورتونم نگرفتیدش حسابی میسوزه

ول کن عزیزم برا کی توضیح میدی بعضیا خودشون عروسن وچون اسم عروس میاد همه جوره مدافعش میشن واقعا بهتو ...

بیشتر خوشحال میشیم تا بسوزیم.وقتی سختشون میاد یه زنگ بزنن بگن بیا انتظار همچین رفتاری هم داشته باشن