2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟

206 بازدید | 25 پست

هروقت میریم مسافرت برا مادرم یه لباس خوب میخرم، بعد وقتی بهش میدم اصلا به چشمش نمیاد و جلو پدرم بی ارزشش میکنه و بجاش گیر میده به چیزی که برا خودم خریدم میگه باید برا منم از اینا میخریدی.

حالا بخدا اگه همونو براش خریده بودم برا خودم یه چیز دیگه باز میگفت من اونو میخواستم.عین بچه هاست.

این سری براش ۴۰۰ مانتو خریدم، الکی میگه این کوچیکه ببر برا خودت!

درحالیکه کوچیک نبود و حتی درست پرو نمیکنه

اگه براش چیزی نخرم میشینه جلو بابام آبرومو میبره

یه سری آبادان رفتم براش از معروف ترین ادویه فروش یه ادویه ترکیبی خریدم که اونجا مردم صف کشیده بودن، انداختش تو کابینت هنوزم فک کنم دست نزده، گیر داد به یه جاکلیدی که برا خودم خریده بودم گفت باید از اینا برا من میخریدی!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چیکار کنم باهاش؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

هرچی برای خودت میخری یدونه ام برای اون بخر همین

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وضعشونم خیلی خوبه ماشالله و من و شوهرم مشکل مالی داریم

عوض اینکه درک کنه و آبرومونو حفظ کنه..

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

مامان من دعوا میکنه میگه چرا میخری نمیخوام یا اصلا خوب رفتار نمیکنه ، خونمم میاد هیچی نمیخوره جز یدونه چایی واقعا دلم میشکنه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

همونی ک براش میخری و بگو بر خودم خریدم 

اونی ک بر خودت خریدی و بگو بر مادرت خریدی 

بعد گف اون خوبه بده بهش 

😂😂😂😂😂😂😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هیچی نخر، منم مامانم اینطوریه ، چیزی نخریدنی میگه وا هیچی نگرفتید، چیزی خریدنی هم میگه نمیخوام یا نمیخریدی یا بده ، فرقی هم نمیکنه پوشیدنی یا خوردنی ، منم دیگه هیچی نمیگیرم. 

حالا وضعشونم خیلی خوبه ماشالله و من و شوهرم مشکل مالی داریم عوض اینکه درک کنه و آبرومونو حفظ کنه..

چقد‌ خود‌تونو توو مضیغه قرار میدین

میتونین دیگه نخرین بگین چون سلیقه‌هامون باهم فرق داره گفتم چیزی نگیریم که دوست ندارین

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️