2777
2789
عنوان

یعنی میشه معجزه بشه؟

220 بازدید | 11 پست

یعنی میشه یهویی معجزه بشه و پیام اونی ک دوسش دارم بیاد روی صفحه ی گوشیم! 

یعنی همچین معجزه ای شدنیه! 

فکر نکنم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی دوسش دارم اما اون دوسم نداره  

اصلا دلش تنگ نمیشه 

هعی یا حسین شما کمکم کنه 

بچه ها چیکار کنم خسته شدم از دلتنگی 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ان شاالله بشه 

استارتر توروخداحلالم کن محتاجم ک میام تو همه تاپیکا

دوستان یه آزمایش مهمی دادم 🥲

توروخدا خواهرانه میشه دعا کنید جوابش خوب باشه و مشکلاتم به بهترین شکل ختم بخیر بشن .الهی آمین 

خدا رحمش به بچم بیاد

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
ان شاالله بشه  استارتر توروخداحلالم کن محتاجم ک میام تو همه تاپیکا دوستان یه آزمایش مهمی د ...

عزیزدلم ان شاءالله. بچتونو بسلامتی بگیری بغلت کاش دعاهام بگیر بود 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده تا صلوات برات دادم... دعا کن برای منم

خدا بحق بزرگیش کمکت کنه و حاجت رواشی 

توروخدا خواهرانه دعام کن محتاجم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
دقیقا حس و حال من رو داری خدا برای دل هر دوتامون معجزه کنه و بهمون پیام بدن ...زنگ بزنن آشتی کنیم غص ...

کاش ان شاءالله  

عزیزم درست رو بخون  به موقع پیام میاد

درسم تموم شده 

سلام خوبین

بابت تاپیک اخرتون پیام دادم

مشکلت چیه که فکر می‌کنی ژ ل سم‌تو‌رندگیته چیکار کردی برا حلش چیا شنیدی؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم